Hava Durumu

Yazıklar olsun

Yazının Giriş Tarihi: 21.03.2022 11:13
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.03.2022 11:13

Bu dünya artık bir cehennem. Katır gibi sağlıklı adamlar yerine masum çocuklara yuva olalım, suçsuz günahsız yavruları ve ailelerini bu duruma düşüren kimler varsa gün yüzü görmesin. İnsanlığımızdan utanır hale geldik. Yazıklar olsun. Adamın elinde son model silahlar hırs yapmış, 27 gündür işgal edemediği Ukrayna'dan intikam için savaşlarda hastanelerin, sivillerin, çocukların dahi öldürülemeyeceğini bile bile katlediyor. Bunun adı hırsını her zaman baş köşede tutmuş bir Rusya, yazıklar olsun.

Ülkesinden kaçıp Avrupalı devletlere sığınan genç kızlar ve kadınlar ise orada tecavüze uğruyor.Yazıklar olsun.

Aç insanların karınlarını doyurmak için yardım yapacağına onları satarak para kazananlara yazıklar olsun.

Bu masum insanları katleden süper güç diye kendilerini adlandıranlara yazıklar olsun.

Daha başımızdan eksilmeyen korona belasından her gün ölen binlerce insan varken onları hem hastalığın pençesine hem de mermilerin önüne atanlara yazıklar olsun.

Bakın pandemi denilen illet bir anda ansızın hayatımıza girdi ne olduğunu bile anlamadık, bir baktık ki ailemizden bazıları koronaya yakalanarak hayatımızdan kayboldu. Cenazesine bile ailece katılamadık, çok sevdiğimiz komşularımız bile hayatımızdan göçüp gittiler ne kadar acı değil mi? O zaman hayatın her alanında farklılıklar söz konusudur. Bazen dalgalı olan bu düzen inişi ile çıkışı ile yıpratır bizleri. Ömür dediğin sürenin ise nasıl gelip geçtiğini anlayamazsın. Anlamak içinde verilen mücadele ise hayatın sadece tipik süreci olsa gerek.

Dünya da bunlar yaşanırken hala bombalamaya devam Rusya'ya yazıklar olsun.

Geldik, bu yalan dünyaya, yaşıyoruz ve öleceğiz yaşantımız bir film şeridi gibi geçti hafızamızdan.

Yaşadıklarımız tabiri caiz ise film şeridi gibi bir canlandı, gözünüzün önünde uzun lafın kısası geçmişe bir yolculuk yaptık. Dünya telaşında geçip giden ömrünüze ilerleyen dönemde yön veresiniz. Yön verin ki geçmişte yaptığınız veya yaptığımız hataları bir daha yapmayalım. Yapmayalım ki mutlu huzurlu olalım.

Yüce Mevla hangi kulu ondan af dilemişte af etmemiştir. Şimdi dualara ederek bu katliamı yapanlara en ağır cezayı vermesi için dua edelim.

Ve her dakika gelecekte artık dikkatli hareket etmeyi planlayalım çünkü ölüm bize çok yakın nerede ne zaman ve nasıl geleceği belli olmayan ansızın kapımızı çalacak olan bir gerçek. Onun için evlerinde sıcak sobalarının başında anasıyla babasıyla öldürülen çocuklara silah sıkanlara yazıklar olsun.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.