Hava Durumu

Onlar nasıl yaşadılar

Yazının Giriş Tarihi: 03.09.2023 11:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.09.2023 11:05

İnsanlar durmuyor sürekli bir yerlere yetişmenin peşinde bundan etkileniyoruz.

Bazen durup ben ne yapıyorum, yapmasam ne olur demeyi neden düşünmüyoruz?

Aslında bir kenara çekilip te bir kahve içip dinlenip neler yapıyorum sorusunu kendimize neden hiç sormuyoruz?

Bakın tırtıla kelebek olmak güzel olmak için nasıl da didinip durur kaç günlük ömür için...

İnsanlığın tarihçesine bakın mezarlıkları gezin yeter bence orada bir zamanlar  bu dünyada yaşamış nice zenginler, fakirler, paşalar, müdürler padişahların gelip geçtiğini göreceksiniz.

Onun için hazır olun veya olmayın bir gün sona 'merhaba' diyeceğiz.

O zaman yaşasanız da geriye baksanız neler oluyor diye, zenginliğiniz, öfkeniz, hıncınız, tutkularınız yapmak isteyip de yapamadıklarınızın hiç bir önemi kalmadığını göreceksiniz.

Ah deyip de düşünseniz yaşadığım hayatı daha ne kadar iyi değerlendirmediğime pişmanım, ne yazık ki doğru dürüst bir yaşam sağladığınız halde yaşadığınız günleri hiç bir şeyle ölçme şansınız olamadığını görmüş olacaktınız.

Önemli olan, diğer insanları yüreklendiren, onların sizi takip etmesini sağlayan örnek bir insan olabildin mi diye hiç düşündünüz mü?

Geride sizleri hatırlayacakları hoş bir seda bıraktınız mı?

Zaman zaman eski albümleri açıp bakınız siyah beyaz resimlerde neleri kaybettiğiniz hiç düşündünüz mü?

O zaman geride bıraktığınız  hatıralarınız değil, sizi sevenlerin kalbinde yaşayacak ne gibi hatıralar bıraktığınızı düşünün.

Bence 11 tane şövalyenin sizin için vereceği maaş zammını da hiç düşünmeyin onlar kararını çoktan verdiler bile…

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.