Hava Durumu

Önce dürüst olalım

Yazının Giriş Tarihi: 10.02.2023 12:50
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.02.2023 12:50

Geçmiş olsun memleketim.

Milletçe başımız sağ olsun Allah bir daha yaşatmasın diyorum ama gelin görün ki madalyonun yüzü öyle değil önce kendimizi sorgulamalıyız.

Müteahhit 3 kuruş fazla kazanacak diye ahlaklı olmayı unutmuşsa yıkılan binayı ayakta tutması mümkün değil, fakat çaresi yok mu var orada ölen her insan karşılığın da ceza uygularsak bunu bir daha yapması mümkün olmayacaktır.

Çok sayıda özel hastaneler açıldı şimdi buraları göz önüne alın kontrol edin doktor ön ayak olunca hastane sahibi de hem vatandaşı hem de devleti soymak için gözlerini açmış av bekliyor olacaklar.

Hastayı yattı gösterip fazladan devletten para almanın yollarını almaktan vazgeçmeleri için sıkı takip rüşvet yemeyen kontrolör yetiştirmek lazım.

Bakın esnafımızın durumuna deprem bölgesinde 14 liraya ekmek satmaya çalışıyor. Yağmur yağdı sel oldu seralar mahvoldu ver zammı, kar yağdı yollar kapandı araçlar gelemedi ver zammı. Fırtına var balıkçı tekneleri çıkamadı onun için balık çıkmadı ver zammı. Nerede kaldı dürüst esnaf bunun derhal ticaretten men edilmesi lazım.

Ahlak olmazsa bir insanda her alanda her platformda çalar çalar çalar.

Şimdi bir genç enkaz altında kalan bir deprem zedeyle dalga geçtiği için yakalanıp tutuklanmış.

O genci kazanmak mı istiyorsun, gönder deprem bölgesine; ver eline kazmayı, küreği enkaz enkaz gezdir!

Merhamet ve hassasiyeti bizzat tecrübe etsin en verimli eğitim uygulamalı eğitimdir.

Bu kişiyi iki ay sonra yargılarsın, umarım iki ay sonra ailesi iyi bir evlat memleket ahlaklı bir genç kazanır düşüncesi içerisindeyim.

Allah Devletimizin kardeşlerimizin ve dahi bizlerin yardımcısı olsun.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.