Hava Durumu

Lanet olsun sana Amerika!

Yazının Giriş Tarihi: 19.08.2021 11:28
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.08.2021 11:28

Ortadoğu'yu kan gölüne çeviren Amerika enkazı çevirdiği yerlerden kaçarak gitmeye başladı.

Irak'ta, Libya'da, Suriye'de her türlü rezilliği yaptığı gibi aynı olayları Afganistan devletine de yaparak milyonlarca insanı katil Taliban’a emanet ederek 20 yıldır sürdürdükleri Taliban politikasından çıkarak yine Afganları 20 yıl geriye gönderdiler.

Nazira Karami adlı Afganlı gazetecinin Pentagon'un yaptığı basın toplantısında Amerika'ya Afganistan'ın 2o yıl önceye dönmesine nasıl müsaade ettiniz dedi.

Amerika'nın yeni patronu 80'li yaşlarda doktora gitse akıl sağlığı önce kontrol edilip sonra rapor verilecek insanı Biden bizim ülkemizde seni mahkemeler doktor raporu almadan şahit bile kabul etmezler. Utanmadan Türkler bizim dostumuzdur diyecek kadar küçülerek, seçilebilmek için Ermeni diasporasının oyunu almak için verdiğin sözler sonucunda Ermeni Soykırım Yasası'nı da sen kabul etmedin mi? aslında yok hükmündedir. Sende biliyorsun ki Türkler soykırım yapmadı çünkü kendi ülkenle karşılaştırdığın zaman Kızılderilileri katleden sizsiniz! Afganistan'da, Küba'da, Irak'ta, Libya'da katledilip öldürdüğünüz insanlarla kendinizi mukayese ettiğinizde ne kadar barbar bir millet olduğunuzu aslında görüyorsunuz.

Sizinle aynı kafada olan Fransa bile Habeşistan'da yaptığı katliamın hesabını veremediği gibi onlarda Türk düşmanlığını adete körükler kararlar aldığı bir gerçektir.

Bu nedir bili misin ey Biden efendi? Sizler tarih boyunca Türk İslam alemine yaptığınız haçlı zihniyetinde hiç geri kalmadınız ama her seferinde sopayı yediniz kıçınızın üzerine oturdunuz. Unutmayın ki, bu millet ülke söz konusu olduğu zaman Gazi mecliste yek vücut olduk Kuvay-i Milliye  ruhunu hemen canlandırırlar.

Sen utanmadan şimdide güney sınırlarımızda Kürt devleti kurmak için orada yaşayan Kürtleri kullanıyorsun ama inan bir gün sizide kullanacaklar ama senin yaşın bunu göremeyecek bu kadar günahsız çocukların ahı yerde kalmayacaktır. Sizler haçlı zihniyeti içinde boğulup gideceksiniz!

Türk milleti hiç bir zaman 'aman' diyene vurmadı! Bu ülkenin kurucusu cephede haçlı zihniyetini taşıyanları tarihe gömdü. Ülkesini imar etti, Türk milletini "Yurtta barış, cihanda barış" zihniyetiyle yaşamayı öğretti. Hiç ülkenin yöneteninin ayağına gitmedi hepinizi ayağına getirtti. Onun içindir ki, halen bu milletin gönlünde yaşayan dünyada tek lider olduğunu gösteriyor.

Bu haçlı zihniyetine son vererek günahsız insanların ölümlerine sebep olmayın!

En iyisi yaşınız geçtiği için cesediniz tıp bilimine bağışlayında nasıl bir insan olduğun tarih sayfalarına geçsin.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.