Hava Durumu

İyi günler kötü günler

Yazının Giriş Tarihi: 30.05.2022 11:53
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.05.2022 11:53

Kötü günleri nasıl anlatabiliriz ki, çünkü bizi mutsuz eden canını sıkan, canını acıtan kalbini yakan bir çileden başka nedir ki? Çok değerli olan sevdiğinizi yaşamınızdan aldıysa o sizin için yıkımsa sizi hayata küstürmüşse ve o günler artık sizin için kötü günler kategorisine girmedi sizce. Artık o kötü günlerin acısıyla yaşamaya çalışırken insanın içini ısıtan güzel günlerden bir tanesini görmek bile insanın içinde yeni bir yaşam belirtisi olmaz mı?

Yaşadığımız  bu yaşantının içinde  iyi günlerimiz olduğu kadar kötü günlerin olması da doğal olarak kabul edilmesi gereken bir doğa dürtüsünden başka ne olabilir ki? Önemli olan bize acı veren ve bizi yoran kötü günlerden geçerken bu günlerin kalıcı olmadığını hatırlayarak yaşadıklarımızdan almamız gereken derslerin olduğu gerçeğini görerek geleceğe bakmaktır!

Bazılarımız şu anda kötü günlerden geçiyor olsak da bu durumun bizi kötü bir hayatımız olduğuna inandırmasına izin vermememiz gerekir! Çünkü yaşadığımız her zorlukta ve sınavda daha da güçleneceğimiz ve ilerde karşımıza çıkacak zor günleri daha kolay atlatacağımız umuduyla sevinmek için gayret etmemiz gerekir.

Net olmayan bir hayal hiçbir zaman hangi yola gitmek istediğimizi size tam olarak göstermeyeceği kesindir. Bu nedenle hayallerinizi gerçekleştirmeniz için çıktığınız bu yolculukta öncelikle hayalinizi net bir şekilde belirlemeli ve kağıda dökmelisiniz. Eğer size yön vereceğini düşünüyorsanız bu hayaliniz ile bağlantılı olan gelecek hayallerinizi de başlıklar halinde belirtmenizde gerçek olacaktır.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.