Hava Durumu

Gençliği bir kez daha uyaralım!

Yazının Giriş Tarihi: 24.08.2021 02:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.08.2021 02:05

Bu ülkeyi kuran Mustafa Kemal Atatürk gençliğine ne kadar güvenirdi ne oldu bizim gençliğimize her gün televizyon haberlerinde 200 ile 250 kişi arasında insan ölümlerini duyuyoruz doktorlarımız açıklıyor ölenlerin genç yaş gurubu aşı olmayanların oranının yüzde 95 civarında olduğunu açıklıyorlar ama gelin görün ki gençlere soruyorlar neden aşı olmuyorsunuz diye onlarda kulaktan dolma sözlerle aşının kısırlık yaptığından söz ediyorlar.

Tamamda dünya bu aşıyı yaptırıyor o zaman tüm dünyamı kısırlaştırılacak,yapmayın gençler bu kadar bilim adamının sözlerine kulan verin ve aşınızı olarak ülkenin geleceği ile oynamayın.Lakin bakınız ülkemiz bir yandan yangın ile uğraşırken adete virüs illetinin sarmalı yok sayılır duruma geldi.Korona illeti şekilden şekile girerken gençlerimiz sanki kumsalda güneşlenircesine bu tehlikeyi yok saymaktan geri kalmıyorlar.

Gidin bakın kahvehanelere hepsi 60 yaşın üstünde bir zamanlar evlerine hapsedilen 65 yaş kuşağı ama hepside 3 aşısının tamamını olmuş ve rahat rahat kahvehanede oturuyorlar ve maskeleri de ağızlarında yinede tedbiri elden bırakmıyorlar.

Bu kadar ölen insanlarda sizlerin hiç mi günahı yok sormak lazım sizlere? Hiç mi vicdanınız sızlamıyor? Bakın okullar açılacak sizlerinde kardeşleri belki 3 kez okullara gidemeyecek ve eğitim hakları yok olup gidecek gelin son bir kez bu ülkenin gençliği olduğunuzu hatırlayın ve ülkenize en büyük iyiliği yaparak aşı olmak için sağlık kuruluşlarına gidin.

Bunu yapacak azim ve kararlılık vardır sizlerde..

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.