Hava Durumu

Filler tepişiyor çimler eziliyor

Yazının Giriş Tarihi: 24.03.2022 11:16
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.03.2022 06:40

Nedendir bilinmez bizlerde artık belirli bir yaşa geldik ama bugün mahkemeye gitsek şahitlik için sağlık raporu istiyorla  fakat çalışmak istesek  artık siz çalışamazsınız diyorlar. 

Ama gelin görün ki ülkelerin kaderlerini belirlemek için seçtiklerimizin hiç birisi bu görevi yaşları nedeniyle yapacak yaşta değiller. Bunların mantıklı düşüneceklerine de inanmıyorum bakın Amerika'nın yeni patronu 80 li yaşlarda doktora gitse akıl sağlığı önce kontrol edilip sonra rapor verilecek insanı Biden, dönün bakın Rusya'nın başında ki Putin 70 li yaşları geçmiş ama diktatör olduğu için oda sırasıyla partneri Medvedev ile değiş tokuş yaparak koca Rusya imparatorluğunu yönetiyorlar.

ABD Başkanı Biden seçilebilmek için Ermeni diasporasının oyunu almak için verdiğin sözler aslında yok hükmündedir. Sende biliyorsun ki Türkler soykırım yapmadı, çünkü kendi ülkenle karşılaştırdığın zaman Kızılderilileri katleden sizsiniz, Afganistan'da Küba'da Irak'ta Libya'da katledilip öldürdüğünüz insanlarla kendinizi mukayese ettiğinizde ne kadar barbar bir millet olduğunuzu aslında görüyorsunuz.

Sizinle aynı kafada olan Fransa bile Habeşistan da yaptığı katliamın hesabını veremediği gibi onlarda Türk düşmanlığını adete körükler kararlar aldığı bir gerçektir.

Bu nedir bilir misin ey Biden Efendi sizler tarih boyunca Türk İslam alemine yaptığınız haçlı zihniyetinde hiç geri kalmadınız ama her seferinde sopayı yediniz. Unutmayın ki bu millet ülke söz konusu olduğu zaman Gazi mecliste yek vücut olup Kuvay-i Milliye ruhunu hemen canlandırırlar.

Etrafımızda bulunan 10 milyon nüfuslu Yunanistan'ı kışkırtıp üzerimize gönderirisiniz,2 buçukluk Ermenistan'ı kışkırtıp aynı şeyi yaparsınız sihalarınızı satmak için her türlü hokkabazlığı yaparsınız.Yalnız unutmayın bizler Atatürk'ün çocuklarıyız kızdık mı hak getire.

Karabağ'da yapılan katliamları unutmadık ama çok şükür kardeş Azerbaycan Paşinyan'ı yerlerde sürükleyerek Karabağ'ı geri aldılar. 

Atalarımızın; "Bir Türk Dünyaya bedeldir" sözü acaba tarih kitaplarında mı kaldı, demekten kendimi de almam mümkün değil. Fakat tarihi incelediğimizde şunu da görüyoruz, Kurtuluş mücadelesinin verildiği yıllarda Kuva-yi Milliye ye karşı Kuva-yi İnzibatiye kurulmadı mı?
Demek ki diyorum her dönemde hepimiz Ermeniyiz diyen bir gurup çıkacaktır, ama onların karşısında da onlarla mücadele edecek bu vatanı seven dik duruşlu vatan evlatları olacaktır.

Bugün savaş nerede ise bir aylık süresini dolduruyor  Rusya katliamları ile kendi ırkından olan soydaşları katletmeye devam ediyor. Biden efendi de Ukrayna'ya sözüm ona arkadan destek veriyor ama hiçte inandırıcı bir rol oynamıyor. Avrupa 2.dünya savaşından ders çıkardığı için suya sabuna dokunmadan savaşı geçiştirmeye çalışıyor. Manzara tek kelime ile Filler tepişiyor çimler eziliyor olan gariplerin çocuğuna oluyor....

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.