Hava Durumu

Dünyaya barış ve mutluluk getir inşallah

Yazının Giriş Tarihi: 29.12.2022 12:45
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.12.2022 12:45

Yeni Yıl 1 Ocak 2023 nur topu gibi bir çocuğumuz oldu, âmâ gel gör ki 2022'de bu milletin kucağına doğmuştu...

Ama milletin içini çok acıttı, seni hiç sevmedik 2022, nasıl sevindik ülkemiz adına güzel günler gelecek dedik, fakat enflasyon ve pahalılık bu milletin canını çok acıttı.

Oysa ki ne ümitler bağlamıştık sana...

Şimdi 'beni sev' diyorsun! Neyini seveyim ben senin gibi yılın?

Oysa ki çok şey mi istemiştik; kardeşçe yaşamak karnımızı doyuracak kadar aş, güzel bir Türkiye.

Ben bu yazımı yazarken televizyonda Cumhurbaşkanımız EYT ile ilgili durumu açıklıyordu. Milyonları sevindiren haber nihayet geldi...

Yaş sınırı olmadan insanlarımız emekli olacaklar, asgari ücrete yüzde 54 zam haberi çalışanları sevindirdi. şimdi sırada emekli ve memurlar bekliyor.

Dilerim onları da mutlu edecek haber inşallah gelecektir.

Bu ülkenin vatandaşları 2023 yılında TBMM gönderdiğimiz vekillerin birbirleri ile kavgayı değil bu ülkenin kalkınması için tek vücut olup çalışmayı bekliyor.

1 Ocak 2023 de Cumhuriyetimizin 100. yılında yine çocuğumuz dünyaya gelecek dilerim ki bu çocuk ülkemize güneş gibi doğsun. Bu milletin içini ısıtsın halkımız refah düzeyinin en üst noktasına gelsin barış, huzur ve mutluluk her hanenin içine girsin.

Bu nedenle yeni yıldan hep iyi şeyler beklemek adet olmuş sünger çekmek geçmişe, eskiyi unutuvermek, geçmişte kalsın kötülükler demek ağız alışkanlığı olmuş, milletçe daha dün sırtımızdan vuranları unutmuş olmuşuz.

Hep hayal etmişimdir inşallah bu yıl eskilerinden güzel, çocukların ölmediği, şehitlerin verilmediği evlerde figan değil pembe bulutların dolaştığı bir ülke oluruz diye düşünmüşümdür.

Dilerim ki, 2023 yılı ömrümüzden geçen koca yılların aynısı olmasın, deprem olmasın.

İnsanlar evlerinde artık hayal dünyasında değil ayakları yere basarak mutlu ve şen yaşasınlar.

Bizler eğitime, yeterli önemi ve desteği verelim, bilinçli insanlar olalım, herkes sosyal sorumluğunu yerine getirsin.

İnsan olma bilinci beynimize yerleştirelim, evlatlar ana babanın, eşler birbirlerinin, vatandaş devletinin, devlet milletinin, milletler yaşadığımız dünyanın kıymetini bilsin her şey daha da kötüye değil daha güzele gideceği bir yıl olsun.

Yeni yılınız kutlu olsun..

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.