Hava Durumu

Dik durun kazanan siz olun!

Yazının Giriş Tarihi: 24.06.2015 09:46
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.06.2015 09:46

Devir artık sırtından hançer yeme dönemine dönüştü ne arkadaşına güvenebiliyorsun nede en yakın bildilerine,herkes hemen hemen çalıp çırpma peşinde bazen kendime bile soruyorum acaba bende bunlardan birimiyim diye.

Çalışıyorsun ama çalışmanın bedelini işverenden alamıyorsunuz,borç veriyorsunuz borcunuzu alamıyorsunuz,kime güveneceğiz oy veriyoruz bizi yönetenler bizi artık tanımıyor,ne zaman ki seçimler yaklaşıyor oy verdiğiniz beyler tekrar yüzsüz yüzsüz geliyor oyunuza talip oluyor,ama artık gelmeyin bu kez zor alırsınız oyumuzu,adam milleti dolandırıyor gidiyor utanmadan siyasi partiye ile başkanı oluyor vallahi pes.

Artık hemen hemen her küçük şeyde bir rekabet veya her iyiliğin arkasında bir art niyet olan bir dünyada yaşıyoruz. İnsanlara güvenmek her geçen gün daha da zor bir hal alıyor çünkü neredeyse herkes artık ikiyüzlü ve siz arkanızı döndüğünüzde sizi sırtınızdan vuracak insanlar çoğaldı. Bu tip insanlara ikiyüzlü veya sahte insanlar sıfatlarını kullandığımız için üzgün olduğumu belirtmek isterim.

Bir kişinin böyle bir insan olduğunun farkına vardığınızda ilk yapmanız gereken bunu kabul etmenizdir ve bu kişinin hiçbir zaman sizin için dürüst bir arkadaş olamayacağını bilmeli ve unutmamalısınız. Bu tip insanlara karşı öfkeli ve saldırgan olmayın bunun yerine onlarla yüzleşin ve onlara eyledikleri davranışlardan hoşlanmadığınızı belirtin. Ayrıca bu tip insanlarla kişisel bilgilerinizi paylaşmaktan kaçının. Yapabileceğiniz başka bir şey ise onların eylemleri için kesinlikle üzülmeyin ve kesinlikle kendinizi onlarla aynı kefeye koyarak onlarla aynı oyunu oynamayın.

İkiyüzlü insanlar sizin çevrenizdeyken sizin en iyi arkadaşınızmış gibi davranan ama arkanızı döndüğünüz anda hançeri saplamaya hazır olan insanlardır. Size karşı çok nazik ve kibar davranabilirler ama arkanızı döndüğünüz an bunun tam tersi bir tutuma sahip olurlar. Sizin hakkınızda ileri geri, kötü konuşabilirler ve dedikodular yayabilirler. Etrafınızda böyle insanların olması hayatınızı bir nebze daha zor bir hale sokacaktır. Bu tip insanlara güvenme lüksünüz yoktur veya bu tip kişilerle planlarınızı paylaşamazsınız ve bu tip insanlardan dürüstlük beklemenin hiçbir anlamı da yoktur. Böyle insanlar bencildirler ve genellikle de sizi aldatmaya çalışırlar. Bu kişilerin arkadaşlığınıza layık olmadığını anlayın. Onları görmezden gelin ve hayatınıza devam edin. En önemlisi de hiçbir zaman onlardan biri olmamaya özen gösterin.

İnsan oğlunun doğasında nedense bu tür davranışlara rastlamamız mümkündür. Oysaki bu tür davranışlar içerisinde  genelde siyasette daha çok rastlamak mümkündür. Bu olaylara iş ortamında da rastlarsınız, sizden aldıklarının üstüne iki daha koyarak sizin sırtınızdan vuran dost bildiklerinize rastlarsınız.

Oysa ki bu tür insanlara şunu söylemeden geçemeyeceğim, lütfen adam olun ama kalıbınızın adamı olun size yakışanı yapın aksi takdirde size gülüp geçen insanlar olduğunu unutmayın ve hep kaybedecek olan siz olacaksınız.

Adam gibi adam olun dik durun çok şey kazandığınızı göreceksiniz.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.