Hava Durumu

Bu savaş hiç bitmeyecek

Yazının Giriş Tarihi: 01.08.2022 11:49
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.08.2022 11:49

Tarih öğretmeni olmam nedeniyle konulara daha vakıf olduğum kesindir. Hep dikkat etmişimdir Türklerle ilgili bir karar alınacağı zaman nedense tüm Hıristiyan alemi yek vücüt olmaktan geri kalmıyorlar buna yadırgıyormuyum hayır bunların yetiştirilmiş tarzlarında var.

Bu nedenle yaşam boyunca boyunca hep gördük Türk alemine karşı Haçlı zihniyeti hiç durmadı. Her 50 yılda 100 yılda muhakkak bir savaş çıkartarak karşı karşıya geldik ama hepsinde de dayak yiyerek pistlerden çekildiler. Hele bakın görün ki, 10 milyonluk yunan bile bize kafa tutmaya devam ediyor oysaki bizde üç büyüklerin maçlarını izleseler en az 50 bin kişiye oynuyorlar.

ABD'deki Rum lobisi güzel çalışıyor. bize gelince yalakalık yapan Yunan başbakanı ABD ye gidince tam bir dram yaratarak Türkler Yunanlıları yok etmek için uğraşıyor komedisini oynamaktan geri çekilmiyor.

Avrupa Parlamentosu olsun Birleşmiş Milletler olsun Türkiye ile ilgili kararlara pek ilgi göstermiyorlar. Halen NATO'ya almak istedikleri ülkeler PKK-PYD gibi terör örgütlerine yataklık yapmaya devam etmiyorlar mı?

Sanki baş müttefikimiz ABD aynı durumda değil mi? PKK ile kol kola girmiş Türk'ü nasıl rencide ederimin peşinde değil mi?

Suriye'ye barış için giren askerimiz Amerika ve Avrupa'nın çirkin oyunlarını bozarak  her zaman olduğu gibi Türk'e yakışır  bir girişkenlikle tespit edilen hedefleri çok iyi vurduğu televizyon kanallarında anlatılmakta.

Çünkü Türk askerinin dünya tarihinde başarısı Çanakkale'de Dumlupınar'da her yerde de  defalarca gösterildi.Hükümetimiz tüm muhalefeti de dahil olmak üzere tüm unsurlarıyla yek vücut hareket etmekte olup Dünya'ya da bunun en güzel örneğini gösterdiği bir gerçektir.

Diplomatik tüm kurumlar en güzel şekliyle anında ilgili devletlerin konsoloslukları vasıtası ile o ülkelere iletilmektedir.

Burada bizi yönetenleri kutlamaktan da geçemeyeceğim. Diplomasi içerisinde ben ve benden sonra geleceğim için Türk Milletinin bekası için verdiği mücadeleden dolayı da kutluyorum.

Türkiye burada PKK, PYD, DEAŞ ve buna benzer terör örgütlerinin tümüne karşı tüm emperyalist güçlere karşı ülkemizi koruyan bir hareket içerisine girmiştir.

Burada artık ülkenin tüm insanlarına Atatürk döneminde olduğu gibi Kuvay-i Milliye ruhu ayağa kalkmıştır.

Çünkü Suriye ile kara sınırımız o kadar çok ki bağırdığınızda karşıdaki sizi duyacak kadar yakın, bu nedenle  bizim sınır güvenliğimiz  için çok önemlidir dikkat ederseniz atılan en ufak bir top atışı ülkemin sınırlarına düşmektedir.

Hani bu bölgedekiler Kürt halklarının temsilcileri idi nerede? Demek ki onlar Ermeni militanları ve başlarında da Amerika ve uzantıları olduğu açıkça bellidir.

Güneydoğu sınırımızdan İran, Azerbaycan ve Ermenistan'a kadar uzanan bir koridoru açarak, Akdeniz'e ulaşmak ve orada kanton devletler kurarak İsraili güvenceye almaktan başka niyetleri yoktur.

Bütün bölücüler ve destekçileri için Afrin olmadan Akdeniz bağlantısı olmayacak! Özünde yüz yılları etkileyecek Bu harekatın başarısız olması ABD ve diğer emperyalist güçleri Dünya kamuoyunda adete yerin dibine sokmuştur.

Amerka'nın başındaki Biden denen aklı bir gelip bir giden şahıs ise dünya insanlarının kaderiyle oynamaya devam etmekten geri kalmamaktadır. yoksun aklına estiğinde sosyal medyadan attığı twitter mesajları ile ülkeleri dizayn etmek istemektedirler.

Ortadoğu'daki Arapları dizayn ettiği gibi Türkleri dizayn edeceğini zannetmektedirler.

Bizi her zaman sırtımızdan vuran araplar yine sırtımızdan vurmaya başladılar Filistini bizden başka savunan ülke yokken onlarda bizim Suriye'den çekilmemizi istiyorlar.

Demek ki Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur. Şehitlerin kanıyla alınan Kıbrıs'ın başında oturan Rum kılıklı Cumhurbaşkanı da derhal istifa etmelidir.

Başarının devam etmesi için ülkemizin birlik ve beraberliğe çok ihtiyacı olduğu bir dönemdir.

Ülkemizde yaşayan ben bu ülkenin vatandaşıyım diyen herkesin bu ortamda siyasi parti gözetmeksizin ülkesinin yanın da olması bir gerçektir.

Birlik ve beraberliğimiz beraber olduğu müddetçe bizi yıkacak hiçbir güç yoktur.

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.