Hava Durumu

Bakın bahar geldi

Yazının Giriş Tarihi: 12.05.2022 09:39
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.05.2022 09:39

Yaşamak için önce kendinizi mutlu edin ki yaşamın kalitesinden bir şey anlayasınız.Etrafımıza baktığımızda  yaşadıklarımızın  kocaman bir maskeli baloya benzediğini göreceksiniz. Yaşam o kadar çirkinleşmiş ki kocaman bir sahne olmuş ve herkesin yüzünde anlaşılmaz maskeler bulunuyor.

Oysa ki Yaşamın  her zaman bir masal gibi olduğunu düşünürüz, başkasından dinlendiğinde keyifli gelir ama içine girildiğinde korkunç  bir hal alır.

Yaşam bakın nasıl elinizden kayıyor.20 yaşlara kadar evdekilerinde baskısıyla okuda adam şarkıları devam eder okursunuz bu kezde iş bulmak için büyük bir mücadele içine gireceksiniz iş buldunuz kabul edelim haydi evlen şarkısıyla kendinizi hiç bitmeyecek bir çıkmazın içine atmış olursunuz ki ayıklayabilirsen ayıkla artık o hayatınızda çocuklar vardır onların okulları başlayacak size uygulanan metot bu kez siz tarafından çocuklarınıza uygulanacak kısacası bu kısır döngü hep hayatımızın içinde olacak.Gelecek yaşların ise gittikçe kuvvetten düştüğümüz için anlamı ve gereği olmadığı düşüncesi ile kayboluşun başladığı zaman olduğunu görmekten öte başka bir yer olamadığı gerçeğidir.

Artık ben bu işe başlayım dediğimiz yaş çoktan geçmiştir.Onun için atılacak her adımın doğru olacağı zamandır.Artık bu yaşlarda erkekte kadında hata yapmak istemez,o gençlikte ki havailik bitmiş yüreğinin sesi sona ermiştir.

Artık dostları yavaş yavaş yok olmaya başlamıştır,tüketici durumuna düştüğünüz için sizde sağılacak sütün kalmadığı anlaşılmıştır.Sülükler taze kandırılıp yok edilmeye çalışanların peşindedirler.

Düşünün kü güneşle birlikte her zaman doğuyor umutlar, ama yaşam o kadar acımasız ki hiçbir zaman fırsat vermiyor güneşin batmamasına. oysa ki  yaşadığımızı sanarak yürürüz ama yaşamın içinde bile olmadığımızı anlayamayız. 

Artık yanında ki insanlarda kaçtığı için insan kendisine daha çok zaman ayırma fırsatı bulmuştur,ama tabancada tek kurşun kalmıştır,zor zamandır bu dönem hem kadın hemde erkek için,gençlğinize güvenemeyeceksiniz çünkü oda elinizden kayıp gitmiştir,artık daha akıllı mantıkla hareket etme döneminde olduğunuz anlamışsınızdır.

Duygularınızı yerini artık mantık almıştır,kafesler kırılmış,yaş kamele ermiş artık elden ayaktan düşüp evin bir köşesinde saati bekleyene kadar gezerek hayatın tadını alma dönemi kalmıştır.bencilleşmek için harika bir yaş ve seyahat etmek, istediğin yerde yemek yeme şansını yakalamak,uyumak doğa ile iç içe,seni terkedip gidenlere inat hayatta ben ölmedim daha yeni başlıyorum yaşamaya demek,kimsenin seni kırmasına izin verilecek bu dönemde yazın tadını çıkaracağımız dönem,sonbahar geliyor diyerek bahçende oturup sevdiklerinle çayın demine vurulacak bir dönem,onun için diyorum ki gönlünün el verdiği kadar keyifle yaşamaya bak,çünkü arkası kış unutma,çünkü bahara daha çok zaman var...

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.