Hava Durumu

Manisa Salihli'deki yol çalışmaları sürüyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Salihli ilçesinde Poyrazdamları ile Eldelek arasında bulunan, ilçeyi Gördes’e bağlayan ve bölgedeki 30’un üzerinde mahallenin kullandığı yolda genişletme ve zemin iyileştirme çalışmalarını tamamladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2022 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2022 14:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Manisa Salihli'deki yol çalışmaları sürüyor

MANİSA (İGFA) -   Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Salihli ilçesinde Poyrazdamları ve Eldelek Mahalleleri arasında gerçekleştirilen yol yapım çalışmalarını inceledi.

İncelemeler sırasında Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Salihli Belediyesi Başkan Yardımcıları İbrahim Karaca ve Serkan Sözer, Salihli Muhtarlık İşleri Müdürü Mustafa Gün de yer aldı. Mahalle muhtarları ve vatandaşlarla görüşen Öztozlu, bölgedeki mahallelerin sıkça kullandığı güzergahta yapılan yol çalışmasının hayırlı olmasını diledi.

Poyrazdamları Mahalle Muhtarı Harun Yaşa, “Gördes ve Salihli ilçeleri arasındaki yolda Poyrazdamları ve Eldelek arasındaki bölüm yıllardır büyük bir sorundu. Bu yolun yapımına başlandı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya ve emeği geçenlere çok teşekkür ederiz. Allah razı olsun” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.