Hava Durumu

Malatya'da canlı hayvan pazarına Başkan Gürkan'dan inceleme

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kurban Bayramı öncesi Canlı Hayvan Pazarı’nı ziyaret ederek bu alanda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2022 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2022 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Malatya'da canlı hayvan pazarına Başkan Gürkan'dan inceleme

MALATYA (İGFA) - Malatya'da kurban bayram öncesi Canlı Hayvan Pazarı'nı ekibiyle birlikte ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan,  yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Daha hijyenik bir hayvan pazarını Malatya’ya kazandırdıklarını belirten Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sığırcı, Malatya’nın tek hayvan pazarı olan bu alan Esenlik Şirketi tarafından işletilen pazardaki yoğunluğun daha çok Kurban Bayramında yaşandığına dkkati çekerek, kapsamlı şekilde tadilat ve tamirat çalışmalarının tamamlanacağını söyledi. 

Bütün ihtiyaçlara cevap verilebilecek bir hayvan pazarının dizayn edildiğini ifade eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Doğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığından (DAP) almış olduğumuz ödenek kapsamında yapılan ihale ile gerek bu alandaki lavabo, abdest alma yerleri, mescitler, dezenfekte merkezleri ve padoklar yeniden düzenlendiğini söyledi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.