Hava Durumu

Kocaeli İzmit'te Hürriyet, Batı Trakya Türkleri ile bir araya geldi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği İzmit Şubesi’nde düzenlenen bayramlaşma etkinliğinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2022 08:42
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2022 08:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Kocaeli İzmit'te Hürriyet, Batı Trakya Türkleri ile bir araya geldi

KOCAELİ İGFA- İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Ramazan Bayramı sebebiyle düzenlenen bayramlaşma etkinliğinde Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği İzmit Şubesi’nin konuğu oldu. Dernek Başkanı Yüksel Öztürk’ün ev sahipliğinde gerçekleştirilen programda Başkan Hürriyet’e, İzmit Belediyesi Esnaf ve STK Masası Koordinatörü Eray Bodur eşlik etti. Program çerçevesinde dernek üyeleri ile bir araya gelen Hürriyet, hem bayramlaştı hem de derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

“RABBİM NİCELERİNE ERİŞMEYİ NASİP ETSİN”

Programda kısa bir konuşma da gerçekleştiren Hürriyet, “Pandemi sonrası rahat rahat bayramlaşabildiğimiz, rahat rahat el sıkabildiğimiz, el öpebildiğimiz ilk bayramımız aslında. İnşallah o kötü günlere bir daha dönüş olmaz. Tüm dünyada çok daha iyi ve sağlıklı günler görmemizi diliyorum. Rabbim nice bayramlara erişmeyi nasip etsin inşallah. Tabii, güzel bir Ramazan Ayı’nı da geride bıraktık. Tuttuğumuz oruçlar, ettiğimiz dualar inşallah kabul olsun. Bir kez daha Ramazan Bayramı’mız kutlu olsun”  ifadelerini kutlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.