Hava Durumu

Bilecik Pazaryeri'nde protokolden şehit ailelerine ziyaret

Bilecik’in Pazaryeri Kaymakamı Ferhat Altay ve Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Ramazan Bayramında şehit ailelerini yalnız bırakmadı.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2022 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2022 12:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Bilecik Pazaryeri'nde protokolden şehit ailelerine ziyaret

Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) - Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde Kaymakam Ferhat Altay ile Belediye Başkanı Zekiye Tekin şehit ailelerini ziyaret etti. Ziyaretlerde İlçe Jandarma Komutanı Recep Kuş ve  İlçe Emniyet Amiri Vekili Mecit Akbulut’ta eşlik ederken, şehit Sedat Çakır ile Bilal Özcan'ın ailelerinin bayramları kutladılar.

Şehit Sedat Çakır’ın mezarı başında dua edildi. Kaymakam Altay, şehitlerin ailelerinin birer kutsal emanet olduğunu kaydederek, "Ramazan Bayramı vesilesi ile şehitlerimizi bir kez daha şükran ve minnet duygularıyla anıyor, bütün şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin bayramlarını kutluyorum" diye konuştu.

Her zaman şehit yakınları ve gazilerin destekçisi olduklarını kaydeden Belediye Başkanı Zekiye Tekin ise, vatanın bekası için canlarını feda ederek, herkese nasip olmayacak şehitlik mertebesine ulaşan kahramanlarımızın bizlere emanet bıraktığı aileleriyle bayramlaştıklarını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.