Hava Durumu

Bilecik Pazaryeri meydanında 4 bin kişilik iftar sofrası

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde Pazaryeri Belediyesince 4 bin kişiye iftar yemeği verildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2022 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2022 11:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Bilecik Pazaryeri meydanında 4 bin kişilik iftar sofrası

Pazaryeri Gündem/BİLECİK İGFA- Pazaryeri çarşı meydanında kurulan masalarda ilçe halkı hep birlikte orucunu açarken, evlerinden çıkmayan yaşlı ve engelli vatandaşlara iftar yemekleri belediye ekiplerince evlerine kadar götürüldü.İftar öncesi ve sonrası ilçe meydanında kurulan platformda Tasavvuf Sanatçısı Osman Vahit Özdal tarafından tasavvuf müziği dinletisi gerçekleştirilirken İlçe Müftüsü Şenol Şahin tarafında dua edildi.

Pazaryeri Belediyesi, Kestel Belediyesi ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla düzenlenen iftar programında konuşma yapan Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, “2019 yılından bu yana hasretle beklediğimiz özlediğimiz iftar soframıza bu akşam kardeşliğimizin birlikteliğimizin beraberliğimizin kesiştiği akşamda hep birlikte gerçekleştiriyoruz. Hemşehrilerimiz ile bir arada olmak yoğun katılımını görmek bizleri daha mutlu etti. Böyle güzel nice birlik ve beraberlik içerisinde etkinliklerde bir arada olma dileğiyle hayırlı ramazanlar diliyorum” diye konuştu.

Düzenlenen iftar programına Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Pazaryeri Kaymakamı Ferhat Altay, Eski Milli Eğitim Bakanı AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı, Eski Devlet Bakanı Bahattin Şeker, AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı. AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Bilecik İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Muzaffer Sandal, Bilecik İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, AK Parti Pazaryeri İlçe Başkanı İsmail Soydan, Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, İl ve İlçe protokolü, Belediye Başkanları kurum ve daire müdürleri, çevre illerden Pazaryerililer ve Bilecikliler Dernek yöneticilerinin yanı sıra vatandaşlar katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.