Hava Durumu

Komplo teorisi uzmanı enflasyonu

Yazının Giriş Tarihi: 17.12.2022 09:24
Yazının Güncellenme Tarihi: 17.12.2022 09:24

-Yüksel Bey merhaba ABD Tayyip Erdoğan’ı gözden çıkardı

-Yüksel Bey, Tayyip Erdoğan , Ekrem İmamoğlu ile anlaştı.

-Yüksel abi ABD bundan sonraki yeni dönem için Ekrem İmamoğlu ile anlaştı.

-Yüksel Bey Tayyip Erdoğan ile Ekrem İmamoğlu gizlice buluştu “Ben cumhurbaşkanı olarak kalayım, hemen parlamenter sisteme geçelim sende başbakan olarak kal “ diye anlaştılar.

-Yüksel Ercan, Mansur Yavaş bir hareket yaptı, Ekrem İmamoğlu’na ceza aldırdı Cumhurbaşkanı adayı Mansur yavaş olacak.

Yüksel abi, Sence kemal Kılıçtaroğlu mahkeme günü neden Almanya’yaya gitti, eğer Kılıçtaroğlu Almanya’ya gitmese aynı gün oda ceza alacaktı….Vs.vs.vs.vs.vs.vs.

Son dönemlerde işin doğrusu caddede sokakta bizi tanıyan yada bizim fazla tanımadığımız kişi yada kişiler ile karşılaştığımızda yukarıda birkaç tanesini yazabildiğimiz komplo teorilerinin bir çırpıda yüzlercesini hatta biraz zaman ayırabilsek binlercesini dinlememiz mümkün olacak.

Türk insanı öteden beri “bizde boş değiliz az çok memleket meselelerinde bizimde bildiklerimiz var” söylemini hayata geçirmekten hoşlanır ve bu bildiklerini de ağır abi misali kamuoyuna aktarmak için hiçbir fırsatı kaçırmaz.

Şu an hayatta olan bir dostumuz halen ülkemizin başka bir kentinde yaşayan bir başka dostumuzu çok uzun yıllardır MİT yada CİA ajanı olarak kabul ediyor, Bir yada birkaç kez o arkadaşımızın siyaseten aylar sonra gerçekleştiğin gören dostumuz şu an dünyadan habersiz bir kentimizde tavuk döner satarak hayatını devam ettiren dostumuzu belirttiğimiz gibi CİA ve MİT ajanı olarak kabul etmekten asla geri durmuyor.

Siyasette bir insanın yada bir siyasi partinin bir ömür iktidarda kalması şeklinde bir gerçeklik asla olmaz, Bu açıdan bakıldığında Türkiye’de Adnan Menderes-Turgut Özal ve Tayyip Erdoğan iktidarlarının devamlılık açısından başarılı olduğunu söyleyebiliriz.

İktidara gelinmesi geldikten sonrada iktidarın uzun süre muhafaza edilmesi her siyasi parti genel başkanın temel görevidir, Bunun içinde partilerin en üstünden en aşağıdaki görevlisine göre kafa yorar çözüm üretir.

Ancak yukarıda da belirttiğimiz gibi bizim insanımız İktidara gelen parti ile de mutlaka ama mutlaka komplo teorisi üretir, uzun süren iktidar içinde komplo teorisi üretir, Partinin iktidardan düşmesi ile de müthiş komplo teorisi kurar.

Bu kadar komplo teorisi kuran sözde uzmanlar vatandaşın her siyasi parti genel başkanını uzun süre dinledikten o genel başkanın vaat ettiklerini gerçekleştireceğini anladıktan sonra oy verdiğini , dönem sonunda da icraatlarında başarılı bulmadığını da verdiği oyu aldığını asla düşünmez.

Biz oldum olası bu komplo teorilerine inanmayız, Seçmenin kendi iradesi ile sandığa gittiğinde sandıkta kendi kendisi ile baş başa kaldıktan sonra yüreğinin sesine kulak vererek oy kullandığına inanırız.

Yurdum insanı bizi yakalandığında bize kendi inandıklarını anlatıyor bizde “yav he he “ diyerek geçiştiriyoruz.

Başka çare kalmadı çünkü..

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.