Hava Durumu

Türk Milleti Ergenekon’un karanlığından aydınlığa çıkacak

Yazının Giriş Tarihi: 19.10.2025 14:18
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.10.2025 14:18

Türk milleti, tarih boyunca nice badireler atlatmış, nice karanlıklardan geçmiştir.

Bugün de aynı tabloyu görüyoruz: Her yönden sarılmış, içeriden ve dışarıdan kuşatılmış bir milletiz. Ekonomik oyunlarla, kültürel yozlaşmayla, milli değerlerimize saldırılarla, inançlarımıza ve kimliğimize yönelmiş sistemli bir savaşın tam ortasındayız.

Ama Türk milleti sıradan bir millet değildir.

Türk’ün tarihine bakarsanız, her zorluk döneminin ardından bir dirilişin, bir yeniden doğuşun geldiğini görürsünüz. O dirilişin adı Ergenekon’dan çıkıştır!

ERGENEKON, BİR EFSANE DEĞİL; BİR GERÇEKLİKTİR

Ergenekon, sadece bir destan değil, bir milletin yeniden dirilişinin sembolüdür. Bugün yaşadıklarımız da o karanlık dağın içindeki sıkışmışlığı hatırlatıyor bize.

Ancak unutmayalım: Her karanlık, kendi aydınlığını içinde taşır. O aydınlığı yakacak olan ise yine Türk milletinin bağrından çıkacak bozkurtlardır!

Bozkurt, Türk’ün yönünü bulduğu, yol göstericisi olduğu simgedir. Bugün de bu milletin önünü aydınlatacak olanlar, Türkçülerdir.

Çünkü Türkçülük, ırkçılık değildir; ilimle, ahlakla, üretimle, vatan sevgisiyle, Türklüğü en yüce değer olarak yaşatma ülküsüdür.

TÜRK OL, TÜRKÇÜ OL, TÜRKÇÜLERE KULAK VER

Türk milleti, artık uyanmak zorundadır. Çünkü bu milletin kurtuluşu, dış güçlerin masalarında değil, Türk’ün öz benliğinde saklıdır.Türkçülük; diline, dinine, tarihine, törene sahip çıkmaktır. Türkçülük; vatanı için alın teri döken, üreten, çalışan, hakkı savunan, adaleti yaşatan her Türk’ün ortak yoludur.

Bugün Türk olmanın onurunu hissetmek, bir kimlik değil, bir görevdir. Türkçülere kulak ver, çünkü onlar yol gösteren akıl, gönül veren yürektir. Onlar, milletin dirilişini ve devletin bekasını savunan son kalelerdir.

TÜRK’ÜN DOSTU YİNE TÜRK’TÜR

Bu coğrafyada bin yıldır aynı gerçeği yaşıyoruz: Türkün, Türkmen’den başka dostu yoktur.Bizi birbirimize düşürmeye çalışanlar, sınırlarımızı çizenler, içimize nifak sokanlar dün vardı, bugün de var. Ama unuttukları bir şey var: Türk’ün damarlarındaki asil kan hâlâ akıyor, hâlâ kudretli!Bu millet defalarca küllerinden doğdu, yine doğacaktır. Çünkü Türk milleti, zorluklardan beslenen, imkânsızlıklardan destan yaratan bir millettir.

BİRLİK ZAMANI: TURAN RUHU YENİDEN DİRİLİYOR

Bugün Türk dünyası uyanıyor. Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Türkmenistan, Özbekistan ve Türkiye aynı yöne bakıyor. Turan ülküsü, artık sadece bir hayal değil, bir hedef haline geliyor.Bu hedefi gerçekleştirecek olanlar, işte o Türkçü kadrolardır; gönlünde vatan, elinde bayrak, dilinde dua olan yiğitlerdir.

Türk milleti büyük bir sınavdan geçiyor. Ama tarih boyunca hiçbir sınav Türk’ü yenemedi.Yine yenemeyecek! Çünkü bu milletin ruhunda bozkurtların bağımsızlık haykırışı, Alparslan’ın cesareti, Atatürk’ün aklı, Dede Korkut’un sözü, Bilge Kağan’ın nasihati var.

Türk ol, Türkçü ol, Türkçülere kulak ver!Çünkü çıkış ve kurtuluşun yolu buradadır.

Yükleniyor..
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.