Hava Durumu

O Herkesin Başkanı...

Yazının Giriş Tarihi: 29.11.2021 09:21
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.11.2021 09:21

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, gönül belediyeciliği adına yaptığı çalışmalarla dikkat çekmeye devam ediyor. Rutin belediyecilik faaliyetlerinin ötesinde sosyal ve kültürel alandaki çalışmalara da azami önem veren Başkan Çolakbayrakdar, gittiği her yerde vatandaşların teveccühüyle karşılaşmanın huzurunu yaşıyor.

Vatandaşın refahına yönelik işlerin ne kadar önemli olduğunun bilincinde olarak hareket ettiklerine dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, bu tür işlerin vatandaş nazarında takdir edilmesinin başarının göstergesi olduğunu vurguladı.

Belediyecilik faaliyetlerinde halkın ihtiyacına yönelik proje üretmenin ve bu projeleri halkla birlikte hayata geçirmenin kendine büyük keyif verdiğini ifade eden Ahmet Çolakbayrakdar, 45 aydır görev başında olduğunu, ilk günkü heves ve zevkle çalıştıklarını dile getirdi.



Rutin belediyecilik faaliyetlerinin yanında sosyal belediyecilik yapmanın da önemli olduğunu bildiklerinin ve bu doğrultuda projeler geliştirdiklerini duyuran Çolakbayrakdar, sosyal marketle ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım ettiklerini, kurdukları modern tesislerle mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarına yönelik etkinlikler yaptıklarını vurgularken, “Çocuklarımıza yönelik olarak başlattığımız Sokak Oyunları faaliyetini ise daha sosyal bireyler yetiştirmek adına düzenliyoruz” dedi.

En önemli hedeflerinden birisini şehir ekonomisini büyütecek işler yapmak olarak açıklayan Başkan Çolakbayrakdar, görevde olduğu süre zarfında hayata geçirdiği sosyal ve kültürel faaliyetlerle ilgili muhtelif zamanlarda röportaj yapılan vatandaşlar da memnuniyetlerini ve beklentilerini dile getirdi.

 

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.