Hava Durumu

Memduh Büyükkılıç'tan üniversite gençliğine yurt mesajı

Yazının Giriş Tarihi: 26.09.2021 09:47
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.09.2021 09:49

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’de konaklama sıkıntısı yaşayan üniversite öğrencileri için Türkiye’de ilk adımı atan belediyedir. Her zaman Türkiye’de ilkleri yapan Dr.Büyükkılıç, Kayseri’nin misafirperverliğinin yanı sıra, genç dostu şehir anlayışı ile çalışmalarını üniversiteler açılmadan tedbirlerini alırken, üniversitelerin yaşadığı sorunlarını çözmek için Valilikle birlikte çalışmaları yürütüyor.

Bu konu hakkında görüştüğüm Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, üniversite okumak için şehre gelen gençlere hoş geldin diyerek, “Sevgili gençler, siz bizim gözümüzün nuru, başımızın tacı, aydınlık geleceğimizsiniz. Eğitim şehri Kayseri, bilim şehri Kayseri, genç dostu Kayseri ‘hedefi ile yolumuza devam ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde üniversiteye başlayan çocuklarımızın ve gençlerimizin birtakım yurt sorunlarını olduğunu duyunca arkadaşlarımızla hemen bu sorunları çözmek için gerekli çalışmaları yaptık. Kayseri’mizdeki gençlerimizin rahat ve huzurlu gençlik kamplarımız, bilim merkezlerimiz ve kütüphanelerimiz hizmetindedir” dedi.

Bu şehirde her bir öğrencinin çok kıymetli olduğunu vurgulayan Büyükkılıç, “Yurt sorununu kafanıza takmayın. Bu şehir, bu sorunu çözecek güçte ve kapasitededir. Ben de üniversitede okurken yurt sorunları yaşayan biriyim. Sizler bizim evlatlarımızsınız, sizleri seviyoruz” diye konuştu.

 

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.