Hava Durumu

Kayseri’de siyaset kazanı kaynıyor

Yazının Giriş Tarihi: 14.03.2023 09:41
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.03.2023 09:41

Gazetelerde, sosyal medyada her gün yeni bir isim ortaya atılıyor. Bir gün onun,  bir gün bunun diğer gün de ötekinin ismi  medyada ya da sosyal kullanım alanlarında yer alıyor. Milletvekilleri, Sivil toplum örgütlerinin başındakiler, belediye meclisi üyelerinden pek çok isim rahatsız... Sebep, ortalarda tozu dumana katan iddialar.

Ulusal medyada her köşe yazarı değişik yorumlar yapıyor, yerel medyada bunun peşine düşüyor. Lakin, olan bu isimlere oluyor, ortada hiçbir yok ama daha şimdiden bilmem kaç tane milletvekilinin kellesi alındı ya da bilmem kaç tane milletvekilinin defteri dürüldü. Oysa ortada henüz bir şey yok. Bu iddiaları ortaya atanların iki amacı olabilir, birincisi hedef saptırmak ikincisi suyu bulandırmak. Zira kimse bu isimlerin yazdıkları çizdikleriyle karar vermeyecek. Ve zaten karar verildi ya da verilmek üzere üstelik de birkaç kişi yazdı diye bu kararlar da değişmez, değişmeyecek.

Ama olan şehre ve o şehir için çalışan aslında masum insanlara oluyor.  Düşünsenize tam önemli bir projeye odaklanmışsınız, ekibinizi kurmuşsunuz, ‘pat’ diye bir gün o gazetede bir gün bu gazetede, adınıza yönelik aslı astarı olmayan iddiaları temel almış yazılar ya da yorumlar çıkıyor.

İnsanda ne şevk kalır ne heves… Doğru olsa da olmasa da durum bu. Yani iddialar asılsız da olsa, yöneticilerin morali bozuluyor ve bence cidden şevkleri kaçıyor, bu sefer onlar da "ne olacak " sorusunun yanıtını aramaya başlıyorlar. Halbuki olacak belli ve bunu bilen tek isim de artık RTE. Yani Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan.

Ey muhteremler, zaten alınacaksan da, alınmayacaksan da, yazılar ve yorumlar bunu etkilemez bu saatten sonra, zaten kimin hakkında ne karar verildiyse, verildi. Bundan sonra icraat zamanı. Bu Cumhurbaşkanı Erdoğan için de böyle, yerel yöneticilerin ya da milletvekili ya ad parti teşkilatlarındaki yöneticileri için de böyle...

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.