Hava Durumu

Selcen Çatlı’dan 'Çatlı' paylaşımı

Selcen Çatlı, 80’li yılları konu alan ve babası Abdullah Çatlı’nın hayatından kesitler içeren “Çatlı” filminin 20 Mart’ta vizyona gireceğini duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2026 18:05
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2026 18:05
Kaynak: İGFA
Selcen Çatlı’dan 'Çatlı' paylaşımı

İSTANBUL (İGFA) - Selcen Çatlı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda babası Abdullah Çatlı’nın 1980’li yıllarını anlatan “Çatlı” filminin 20 Mart’ta sinemalarda izleyiciyle buluşacağını açıkladı.

Paylaşımında “Babamın 80’li yıllarının anlatıldığı #catlifilm 20 Mart’ta sinemalarda” ifadelerini kullanan Çatlı, dikkat çeken “Bana bir C4 verin, Eyfel’i yerle bir edeyim albayım.” repliğine de yer verdi.

Biyografik ve politik unsurlar barındırması beklenen film, Türkiye’nin yakın tarihine damga vuran isimlerden Abdullah Çatlı’nın yaşamının belirli bir dönemine odaklanıyor.

Kaynak: İGFA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.