Hava Durumu

Kocaeli Üniversitesi öğrencileri ilk kez oda ziyaretiyle iş dünyasına dokundu

Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Necmi Cemal Özdemir, bitirme ödevi kapsamında düzenlenen organizasyon sayesinde mezuniyet aşamasındaki 19 öğrencinin ilk kez bir ticaret ve sanayi odasını ziyaret ederek iş dünyasını yakından tanıma fırsatı bulduğunu açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2026 16:53
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2026 16:53
Kaynak: İGFA
Kocaeli Üniversitesi öğrencileri ilk kez oda ziyaretiyle iş dünyasına dokundu

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Necmi Cemal Özdemir, bölümde eğitim gören son sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen sektör buluşmasının önemine dikkat çekti.

Bu yıl Elektrik Mühendisliği Bölümü'nden mezun olacak 19 öğrencinin, söz konusu organizasyona kadar Türkiye'deki herhangi bir Ticaret Odası, Sanayi Odası veya Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etme fırsatı bulamadığını belirten Özdemir, bitirme ödevi kapsamında düzenlenen organizasyon sayesinde öğrencilerin iş dünyasıyla doğrudan temas kurduğunu ifade ederek, etkinliğin gençlerin mesleki bakış açılarını geliştirdiğini vurguladı.

Organizasyona destek verenlere teşekkür eden Dr. Özdemir, "Öğrencilerimiz, odaların yapısını, işleyişini ve sanayiye verdikleri desteği ilk kez yerinde gözlemleyerek iş dünyasına dair ufuklarını genişletti. İş dünyasını daha yakından tanıma fırsatı buldular" dedi.

Kaynak: İGFA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.