Hava Durumu

Meteorolojiden sağanak uyarısı

Meteoroloji'den alınan son bilgilere göre bugün yurt genelinde açık ve yer yer parçalı bulutlu bir hava ile Doğu Karadeniz Bölgesi'nde sağanak yağış; yüksek kesimlerinde ise kar bekleniyor. Sıcaklıklar yurt genelinde mevsim normallerinde seyrediyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2022 08:54
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2022 08:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Meteorolojiden sağanak uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, Doğu Karadeniz'in iç ve yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

MARMARA, İÇ ANADOLU VE KARADENİZ'DE SİS VE PUS

Sabah ve gece saatlerinde Marmara’nın güney ve doğusu, İç Anadolu’nun kuzeyi ile Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer sis ve pus olayı görüleceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Genellikle mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

MARMARA VE EGE'DE ORTA KUVVETTE RÜZGAR

Rüzgar genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara’nın güneybatısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.