Hava Durumu

Ağrı’da eğitim ve esnaf camiası arasında iş birliği

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Abdulhaluk Çakan, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Arif Yıldıray Hatunoğlu ile görüştü. Görüşmede eğitim ve esnaf camiası arasındaki iş birliği imkânları değerlendirildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2026 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2026 12:44
Kaynak: İGFA
Ağrı’da eğitim ve esnaf camiası arasında iş birliği

Nihat AYDIN / AĞRI (İGFA) - Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Abdulhaluk Çakan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Edip Erdoğan ile birlikte Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Arif Yıldıray Hatunoğlu'nu ziyaret etti.

Gerçekleştirilen görüşmede, Ağrı'da eğitim alanında yürütülen çalışmalar ile eğitim kurumları ve esnaf camiası arasında geliştirilebilecek iş birliği imkânları ele alındı.

Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Abdulhaluk Çakan ve Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Arif Yıldıray Hatunoğlu, iki kurumun çalışma alanlarına ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Eğitim ve esnaf camiası arasındaki ilişkilerin geliştirilmesine yönelik imkânların değerlendirildiği görüşmede, Ağrı'da devam eden çalışmalar da gündeme geldi.

Kaynak: İGFA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.