Hava Durumu

Yeni dünya düzenin yeni aktörleri YEK’te yetişiyor

YEK Eğitim Kurumları; yenilenen eğitim konseptiyle gelişime öncülük ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2022 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2022 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Yeni dünya düzenin yeni aktörleri YEK’te yetişiyor

BURSA (İGFA) - Günümüzde iş dünyasının aradığı yenilik ve yetkinliklere cevap verecek nitelikte gelişim fırsatı sağlayanBusiness School (İş Okulu) konsepti, dünyada son derece önemli hale gelmiş durumda.

Girişimcilik ekosistemindeki boşluğu doldurarak, gençleri iyi yetişmiş ve kendi garaj girişimlerini yapabilecekleri şekilde geleceğe hazırlamayı ilke edinen ve ‘business school’ olarak yeni bir eğitim konseptine geçen YEK Eğitim Kurumları; ortaokul, lise ve özel öğretim kurslarında kayıtlara başladı.

GELECEĞE IŞIK TUTUYOR

Yenidünya düzeninde teknoloji ve diğer alanlara yönelik girişimci çocuklar yetiştiren YEK Eğitim Kurulumları, 2022 itibarıyla NEV Sağlık Grubu bünyesine katılırken, dünya standartlarındaki yaklaşımı ve vizyonuyla geleceğe ışık tutuyor. Girişimcilik ve liderlik üzerine eşsiz örneklerle, teoriyi pratikle birleştiren farklı bir eğitim modeline geçen YEK Eğitim Kurumları, NEV Sağlık Grubu bünyesinde bambaşka bir eğitim konsepti ile eğitim sektörüne yeni bir ufuk kazandırmaya hazırlanıyor.

YEK Eğitim Kurumları hem içerik hem de teknik açıdan yepyeni bir vizyon ve bakış açısıyla değişime liderlik ediyor.

Tüm eğitim programlarında iş dünyası ile yakın ilişkiler geliştirmeye odaklanan ve öz farkındalığı yüksek, kendine güvenen, iyi yetişmiş, sorumluluk sahibi, dünya çapındagirişimciler yetiştirmeye odaklanan YEK Eğitim Kurumları, iş dünyasına fark yaratan bireyler kazandırmayı hedefliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.