Hava Durumu

Yayalaştırılmış bölgelerde araç denetimi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi ekipleri araç trafiğine kapatılarak yayalaştırılmış yollarda motosiklet, elektrikli bisiklet ve scooter kullanımına yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.12.2022 10:00
Haber Güncellenme Tarihi: 30.12.2022 10:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Yayalaştırılmış bölgelerde araç denetimi

ESKİŞEHİR (İGFA) - Büyükşehir Belediyesi Zabıta Trafik Ekipleri motorlu taşıt trafiğine kapatılan ve araç geçişinin yasaklandığı bölgelere giriş yapanlara karşı denetimlerine ara vermeden devam ediyor. UKOME kararıyla her türlü motorlu taşıtlara girişi yasaklanan İki Eylül Caddesi ve İsmet İnönü Caddesi’ne giriş yapan motosiklet, elektrikli bisiklet ve scooter sürücülerine yaya güvenliğini tehlikeye düşürdükleri için Encümen’e sevk edilmek üzere idari yaptırım kararı uygulandı.  

Ekipler denetimlerin devam edeceğini belirterek yaya güvenliği için yasak bölgelerde her türlü araç geçişinin yasak olduğunu hatırlattılar. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı yetkilileri paket dağıtımı yapan iş yerlerinde çalışanların hızlı servis yapmaya zorlanmamaları, yaya bölgelerine girmemeleri ve tescil belgelerini yanlarında bulundurmaları gerektiğini belirttiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.