Hava Durumu

Vanlılar'dan Kocaeli Büyükşehir'e nezaket ziyareti

Kocaeli Vanlılar Dernek Başkanı Fırat Güler ve beraberindeki heyet, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ı makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2022 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2022 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Vanlılar'dan Kocaeli Büyükşehir'e nezaket ziyareti

KOCAELİ (İGFA) - Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Vanlılar Dernek Başkanı Fırat Güler ve beraberindeki heyeti makamında konuk etti.

Samimi geçen görüşmede şehrin gelişimine dair konular ele alınırken, Türkiye'nin doğusunun yükselen yıldızı, tarih ve medeniyet şehri Van’ın kentimizdeki kadirşinas hemşehrilerin Kocaeli’ne verdiği katkılarından ötürü teşekkür etti.

Kocaeli Vanlılar Dernek Başkanı Fırat Güler, Başkan Büyükakın’a kendilerini ağırlamasından dolayı teşekkür ederken, görüşmede, “Vanlılar olarak sizi çok seviyoruz. Allah razı olsun kentimize hizmet ediyor, gönüllere giriyorsunuz” ifadelerini sarf etti.

“Vanlı hemşerilerimizi çok seviyorum” diyerek birliktelikteki konuşmalarını sürdüren Başkan Büyükakın, “Kentimizin değerlerine katkı yapan, ticaretine ve üretimine destek olan Vanlı kardeşlerimizle ülkemizin gelişimi için yol yürümeye devam edeceğiz. Sizlerin vesilesiyle bir kez daha şehrimizdeki Vanlı hemşerilerimize selamlarımı iletiyorum” diyerek sözlerini tamamladı. Birliktelik yapılan görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.