Hava Durumu

Türk Kızılayı'nın genel kuruluna Aydın tam kadro katıldı

Türk Kızılayı 103. Genel Kurulu yoğun katılımla Ankara'da gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2022 09:21
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2022 09:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Türk Kızılayı'nın genel kuruluna Aydın tam kadro katıldı

AYDIN (İGFA) - 154 yıldır dünya genelinde zor durumda olan her alanda gönüllüleri ve çalışanları ile birlikte yardıma koşan Kızılay bugün Ankara'da gerçekleşen 103. genel kurulunu gerçekleştirdi.

Türkiye'nin bütün illerinde, dünyanın 50'yi aşkın ülkesinde, savaş coğrafyalarında, kıtlığın, açlığın, yoksulluğun, sömürünün bulunduğu coğrafyalarda insanın onurunu korumak, ızdırabını dindirmek için milletin merhamet elini uzattıklarını belirten Genel Başkan Dr. Kerem Kınık güven tazeleyerek yeniden başkanlık görevine devam etti.

Kızılay Aydın Şube Başkanlığı, Efeler Şube Başkanlığı, Nazilli Şube Başkanlığı ve ilçe temsilciliklerinin tam katılımıyla Ankara'da hazır bulunduğu delegelere Genç Kızılay Aydın Teşkilatı ile Kızılay Kadın Kolları da eşlik etti.

Genel kurul sonrasında açıklamalarda bulunan Kızılay Efeler Şube Başkanı Emrah Yavuz; köklü geçmişiyle ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olan Türk Kızılayı'nın Ankara'da gerçekleşen 103. olağan genel kuruluna katılım sağladıklarını belirterek, kongrede güven tazeleyen Dr. Kerem Kınık'ı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.