Hava Durumu

Sakarya Kumköy'de yollara konfor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, altyapısı ve asfaltı yenilenen Kumköy Sokak’ı yol çizgi boyama uygulamasını da tamamlayarak yeni yüzüyle kullanıma açtı.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2022 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2022 17:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Sakarya Kumköy'de yollara konfor

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehrin ulaşım ağını baştan aşağı yeniliyor.

Ulaşılmayan tek bir nokta kalmayıncaya dek yol yenileme, asfalt ve onarım işlemlerinin devam edeceğini vurgulayan Büyükşehir, kent merkezindeki ulaşım ağına önemli dokunuşlar yapıyor. Bu kapsamda geçtiğimiz hafta altyapısı ve sıcak asfalt serim işlemlerinin tamamlandığı Adapazarı Yağcılar’daki Kumköy Sokak’ta sıcak yol çizgi boyası (termoplastik) uygulamasını tamamladı.

Bin 300 metrelik yol çizgisi uygulanan güzergâhta, vatandaşların rahat ve güvenli bir şekilde yolculuk etmeleri sağlandı. Şehir merkezinde yoğun şekilde kullanılan sokak,son haliyle yeniden trafiğe açıldı.

Sakarya Büyükşehir'den yapılan açıklamada, kırsal alanlardaki çalışmaların yanı sıra kentin merkezindeki önemli noktalara da temas ettiklerini söyledi. Altyapısı, yaya yolları ve sıcak asfalt serim işlemlerinin tamamlandığı Kumköy Sokak’ta çalışmaların tamamlandığı kaydedilen açıklamada, "Toplamda bin 300 metrelik sıcak boya yol çizgi uygulaması ile sokağımızı yeniden hizmete açtık. Vatandaşlarımız bu noktada artık daha güvenli ve rahat ulaşım sağlayacaklar. Hayırlı olsun” denildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.