Hava Durumu

Sakarya’da Türkiye Yüzyılı projelerle başlayacak

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 2023 öncesi yeni yatırım ve projeler için kolları sıvadı.

Haber Giriş Tarihi: 23.12.2022 17:03
Haber Güncellenme Tarihi: 23.12.2022 17:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Sakarya’da Türkiye Yüzyılı projelerle başlayacak

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi yeni yatırımlar için hazırlıklara başladı.

Bürokratlarıyla beraber AKOM’da bir araya gelen Başkan Ekrem Yüce, 2023 yılında hayata geçirilmesi planlanan projeler üzerinde değerlendirmelerde bulundu.

Göreve geldikleri günden bu yana şehir genelinde altyapı ve üstyapıda önemli yatırımlara imza attıklarını hatırlatan Başkan Yüce, “Yeni yılda yeni projeleri hayata geçirerek şehrimizin kalkınması için adımlar atmaya devam edeceğiz” dedi.

Genel Sekreter Yardımcıları Bedrullah Erçin ve Ali Oktar, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı Kenan Şahin ve proje danışmanlarının da yer aldığı buluşmada Başkan Ekrem Yüce, “2022 yılını hizmet dolu proje dolu bir yıl olarak geçirdik. Aynı hassasiyetle yeni yılda şehrimizin yararına vatandaşımızın faydasına olacak projeleri hayata geçirmek için kolları sıvadık” dedi

4 YENİ ÇALIŞMA

Yüce, “Mona Roza Gül Bahçesi ve Festival alanı projemiz ile şehrimize yeni bir sosyal donatı alanı kazandıracağız. Bünyemize alarak harika bir görünüme kavuşturduğumuz İl Ormanı Tabiat Parkı’mızın içine vatandaşlarımızın soluk almak, yiyecek ve içecek ihtiyacını karşılayacak bir kır kahvesini hayata geçireceğiz. Doğa Eğitim Merkezi projemiz ile çocuklarımıza ve gençlerimize küçük yaştan itibaren doğayı sevdireceğiz. Yine aynı düşünceyle çocuklara, gençlere ve yetişkinlere yönelik Masal Park’ı şehrimize kazandıracağız. İnşallah 2023 yılında birçok projeyi, yatırımı hayata geçirecek şehrimizin gelişimine ivme kazandıracağız” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.