Hava Durumu

Sakarya'da altyapıya güç katacak çalışmada üçüncü etap

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki altyapıyı güçlendirecek 9 etaplı çalışmada 3’üncü etaba geçiyor. Bu kapsamda Kudüs Caddesi’nin bir kısmı, yapılacak yağmur suyu hattı çalışması sebebiyle geçici olarak trafiğe kapatılacak. Yatırım tamamlandığında kentin önemli bir noktası güçlü bir altyapıya kavuşacak.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2022 17:52
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2022 17:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Sakarya'da altyapıya güç katacak çalışmada üçüncü etap

SAKARYA İGFA- Sakarya Büyükşehir Belediyesi, sürücüleri ilgilendiren önemli duyuru yayınladı. Sakarya Su
ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ) ekipleri Adapazarı’nda kapsamlı bir altyapı çalışmasına başladı. Kentin merkezinde 3 bin 500 metre yağmursuyu hattı yapılması için 9 etapta tamamlanacak projede Kudüs Caddesi’nin Çark Caddesi girişinden Gökçe Sokak’a kadar uzanan ikinci etap tamamlandı.

Genel olarak Kudüs, Saray Bosna, İtfaiye, Dr. Nuri Bayar Caddesi ve Katlı Pazar bölgesini ilgilendiren çalışmanın üçüncü etabına geçildi. Bu etap kapsamında Kudüs Caddesi’nin bu kez Gökçe Sokak ile Saray Bosna Caddesi arasını kapsayan bölümü geçici olarak trafiğe kapatılacak. Yapılacak çalışma sonunda kent merkezindeki önemli bir noktanın altyapısı güçlenecek, bölge yeni bir yağmursuyu ağına kavuşmuş olacak. Büyükşehir, güzergâhı kullanan sürücülerin 9 Mayıs’tan itibaren alternatif yolları tercih etmeleri konusunda önemli bir uyarı yaptı.

Konuyla ilgili SASKİ’den yapılan açıklamada, “Adapazarı Kudüs Yağmursuyu İnşaatı kapsamında Kudüs Caddesi’nin Çark Caddesi girişinden Gökçe Sokak’a kadar uzanan kısımda işlemleri tamamladık. Yine aynı caddenin diğer bölümü olan Gökçe Sokak ve Saraybosna Caddesi arasındaki kısımda üçüncü etap çalışmaları başlamıştır. Caddenin söz konusu bölümü 9 Mayıs’tan itibaren geçici olarak trafiğe kapatılacak. Sürücülerimiz lütfen alternatif güzergâhları tercih etsinler. Çalışmalar hızla tamamlandıktan sonra trafik akışı normale dönecektir. Hayırlı olsun” denildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.