Hava Durumu

Sakarya'da altyapı için saha çalışmaları başladı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Erenler Hacıoğlu ve Dilmen Mahallelerinde hayata geçirilecek 12 bin 800 metre içmesuyu ve 13 bin 375 metre yağmursuyu hattı için saha çalışmalarını başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2022 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2022 12:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Sakarya'da altyapı için saha çalışmaları başladı

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Erenler’de hayata geçirilecek 30 Milyon TL’lik içmesuyu ve yağmursuyu projesinde çalışmalarını başlattı. Proje kapsamında bölge sakinlerinin hizmetine sunulacak toplam 26 bin 175 metrelik hat ile Hacıoğlu ve Dilmen mahallelerinin altyapı sorunu tamamen ortadan kalkacak.

Çalışmalarla ilgili yapılan açıklamada, toplam maliyeti 30 milyon lira olan proje ile Erenler Dilmen ve Hacıoğlu mahallelerinin altyapıları garanti altına alınacağı kaydedildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.