Hava Durumu

Ordu Valisi belediye başkanı gibi çalışıyor

Ordu Vali Tuncay Sonel, düzenlediği “Halk Günü” toplantılarıyla vatandaşların sorunlarını, şikayetlerini, taleplerini dinlemeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2022 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2022 14:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Ordu Valisi belediye başkanı gibi çalışıyor

ORDU (İGFA) - Ordu Vali Tuncay Sonel, Çarşamba günlerini gerçekleştirdiği “Halk Günü” toplantılarıyla vatandaşlarla buluşmaya ayıran ve onların sorun, şikayet ve taleplerini tek tek dinleyen Vali Sonel bugün de 163 vatandaşın derdine çözüm bularak, dualarını aldı.

Vatandaşların hal ve hatırlarını sorarak onlarla sohbet eden çay ve simit ikramında bulunan, dertlerine derman olmaya çalışan ve ilettikleri başta sağlık, iş, yardım olmak üzere her türlü sorunlarına çözüm bulmaya gayret gösteren Vali Tuncay Sonel, bugün de vatandaşlarımıza devletin şefkatini bir kez daha gösterdi.

“Halk Günü” toplantısında özellikle yaşlı, engeli olan ve çocuklu olan aileleri bekletmeden ilk sırada almaya özen gösteren Vali Sonel, ”Vatandaşlarımıza yardımcı olabilmek, Valiliğimizden mutlu bir şekilde uğurlamak en büyük amacımız. Hayırsever dostlarımızın katkıları ile alışveriş kartlarımızı sizlere ulaştırıyoruz. Devletimiz güçlü. Burada bizlere iletilen tüm sorun, talep ve şikayetleri ilgili kurum müdürü arkadaşlarımızla birlikte titizlikle değerlendiriyoruz. Vatandaşlarımız müsterih olsun” dedi.

“Halk Günü”ne katılan vatandaşlarımız da, samimi ve içten bir şekilde kendileriyle yakından ilgilenen Vali Tuncay Sonel’e teşekkür ederek, “Allah sizden razı olsun Sayın Valim. Bizlerle yakından ilgileniyorsunuz. Bizi dinliyorsunuz. Sizlere derdimizi rahatlıkla anlatabiliyoruz. Bu, bizler için çok önemli. Derdimize de çare oluyorsunuz. Allah ne muradınız varsa versin” diyerek, duygularını dile getirdiler.

Vali Tuncay Sonel, çocuklarla da yakın ilgilendi.  onlara çeşitli oyuncaklar sürpriz vererek çocukları sevindirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.