Hava Durumu

Manisa Turgutlu'da prestijli cadde

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde Prestij Caddesi’de sona geliniyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2022 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2022 13:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Manisa Turgutlu'da prestijli cadde

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Turgutlu ilçesi Son Sokak’ta başlatılan prestij cadde çalışmaları sorunsuz ilerliyor.

İşlek alanların bulunduğu cadde de yürütülen çalışmaları inceleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, üstyapısı ve aydınlatmasıyla caddenin modern ve yepyeni bir görünüme kavuşacağını belirtti.

Alt, üstyapı çalışmaları ve kente değer katan yatırımları bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesinde başlattığı prestij cadde çalışmaları hızla devam ediyor. Bu kapsamda Çamlıca Sokak’ta çalışmalar tamamlanırken,  Son Sokak’ta yürütülen çalışmalarda hummalı bir şekilde ilerliyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu da, Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya ve Yapım Kontrol ve Uygulama Şube Müdürü Egemen Eceoğlu ile birlikte yürütülen çalışmaları inceledi.

Cadde boyunca yürütülen çalışmaları titizlikle inceleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, modern üstyapısı ve aydınlatmasıyla ilçenin en işlek caddelerinden biri olan Son Sokak’ın yepyeni bir görünüme kavuşacağını dile getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.