Hava Durumu

Manisa Tarihi Çarşıda çalışmalar hızla ilerliyor

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde, Kula'nın tarihi yapısının gün yüzüne çıkartılması amacıyla başlatılan Yunusemre Caddesi Cephe ve Sokak Sağlıklaştırma Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. 96 dükkanda çatı onarımlarının bittiği, cephelerde ise tadilatların bitme aşamasına gelirken, cadde de taş döşeme çalışmasına da başlanıldı.

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2022 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2022 13:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Manisa Tarihi Çarşıda çalışmalar hızla ilerliyor

MANİSA (İGFA)- Kula'nın tarihi çarşısı Yunusemre Caddesi'nin çehresi Manisa Büyükşehir Belediyesi
tarafından başlatılan Cephe ve Sokak Sağlıklaştırma Projesiyle değişiyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde başlatılan proje kapsamında Yunusemre Caddesi'nde bulunan 96 dükkanın cephe sağlıklaştırması yapıldı.

Çatı onarımlarının da tamamlandığı cadde de taş döşeme çalışmalarına da başlanıldı. Manisa Büyükşehir
Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Fen İşleri Daire Başkanı Uğur Topkaya, Yapım Kontrol ve Uygulama Şube Müdürü Egemen Eceoğlu, Kula Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Faik Şentürk, teknik personeller ve yüklenici firma temsilcileri ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi. Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, projenin ilçeye büyük değer katacağını belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.