Hava Durumu

Manisa Şehzadeler'de üst yapı çalışmaları başladı

MASKİ Genel Müdürlüğünün, Şehzadeler ilçesi Avni Gemicioğlu Caddesi’nde tamamladığı altyapı çalışmalarının ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından mevcut caddede üstyapı çalışmaları başladı.

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2022 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2022 14:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Manisa Şehzadeler'de üst yapı çalışmaları başladı

MANİSA (İGFA) - Şehzadeler ilçesi Avni Gemicioğlu Caddesi, MASKİ Genel Müdürlüğü ve Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Bu kapsamda MASKİ Genel Müdürlüğü’nün tamamladığı alt yapı çalışmalarının ardından Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından mevcut caddede prestij cadde çalışmasına başlandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Zabıta Dairesi Başkanı Evren Yıldız ve Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş ile birlikte yürütülen çalışmaları inceledi.

Çalışmalar hakkında Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, teknik bilgi verdi.

Topkaya, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde prestij cadde çalışmalarına devam ediyoruz. Avni Gemicioğlu Caddesinde de prestij cadde çalışmasına başladık.  Burada öncelikle MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yağmur suyu, kanalizasyon ve içme suyu altyapısı yapıldı. Diğer altyapı kuruluşları tarafından da çalışmalar tamamlandı. Bugün itibariyle de, bordürlerin döşenmesine başlandı. Caddemizin yol kaplaması Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığımız tarafından asfalt kaplama olarak planlandı. Kaldırım çalışmalarının ardından asfalt çalışmasına da başlanacak.  Ayrıca aydınlatma çalışmamız da olacak.  Avni Gemicioğlu prestij caddesi şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.