Hava Durumu

Manisa'nın yıldız kızları ligi kupayla tamamladı

Manisa Büyükşehir Belediyespor yıldız kızlar voleybol takımı, Manisa İli Yıldız Kız Voleybol Ligi’nin son maçında karşılaştığı Turgutlu Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek, ligi üçüncü tamamladı. Yıldız kızlar, üçüncülük kupası ve madalyayla dönerek, kulüplerini gururlandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2022 13:50
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2022 13:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Manisa'nın yıldız kızları ligi kupayla tamamladı

MANİSA (İGFA)- Manisa İli Yıldız Kız Voleybol Ligi’nin son maçında Manisa Büyükşehir Belediyespor, Turgutlu Belediyespor ile karşılaştı.

Rakibine set vermeyen yeşil-beyazlı yıldız kızlar, 25-10, 25-18 ve 25-17’lik set sayılarıyla sahadan 3-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla birlikte temsilcimiz, 15 takımlı Manisa İli Yıldız Kız Voleybol Ligi'nde ligi 3. bitirip kupa ve madalya almaya hak kazandı. Yıldız kızları başarısından dolayı kutlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş, gelecek sezon için hazırlıkların hemen başlayacağını ve başarı çıtasını daha üst seviyelere taşımayı hedeflediklerini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.