Hava Durumu

Manisa Gölmarmara'da Uğur Mumcu Caddesi'ne yakışan çalışma

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesi Uğur Mumcu Caddesi’nde başlattığı prestij cadde çalışmalarını tamamladı

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2022 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2022 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Manisa Gölmarmara'da Uğur Mumcu Caddesi'ne yakışan çalışma

MANİSA (İGFA) -  Yenilenen yolları, ışıklı kaldırım ve aydınlatmaları ile baştan sona yenilenen Uğur Mumcu Caddesi, Gölmarmara’ya çok yakıştı.  

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Gölmarmara ilçesinde prestij cadde kapsamında yenilenen Uğur Mumcu Caddesi’nde incelemelerde bulundu.

Genel Sekreter Yardımcısı Öztozlu’ya Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Gölmarmara Muhtarlık İşleri Müdürü Kağan Tuncelli, MHP İlçe Başkanı Şakir Can, Atatürk ve İhsaniye Mahalle Muhtarları eşlik etti. İhsaniye Mahalle Muhtarı Hayrettin Yavrular ve Atatürk Mahalle Muhtarı Nalan Arı, Uğur Mumcu Caddesi’nde Öztozlu’yu karşıladı ve çiçek takdiminde bulundular.

Çiçek takdiminin ardından heyet, Uğur Mumcu Caddesi üzerinde incelemelerde bulundu. Yapılan çalışmaların memnuniyet oluşturduğunu belirten Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, “Vatandaşlarımız mutluluklarını gerek telefonla gerekse mail yoluyla Başkanımıza bildiriyorlar. Bu da bizi oldukça memnun ediyor” dedi. Öztozlu, Uğur Mumcu prestij caddesinin Gölmarmara’ya hayırlı olmasını diledi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.