Hava Durumu

Manisa'da vatandaşlar kesintiden etkilenmiyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Alaşehir ilçesine bağlı Akkeçili mahallesine içme suyu sağlayan sondaj kuyusunda arızalanan motopomp sistemini yenileyerek vatandaşların su kesintisi yaşamamasının önüne geçti.

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2022 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2022 13:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Manisa'da vatandaşlar kesintiden etkilenmiyor

MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, kesintisiz içme suyu sağlamak adına çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Bu kapsamda Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı, tarafından Alaşehir İlçesine bağlı Akkeçili mahallesini beslen sondaj kuyusunda meydana gelen arıza kısa süre içerisinde müdahale edilerek giderildi. Yapılan çalışma ile vatandaşların su kesintisi yaşamalarının önüne geçildi.

Yürütülen çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanı Kemal Anaç, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatları noktasında kurum olarak hassas olduğumuz konuların başında içme suyu geliyor. Bu nedenle vatandaşlarımıza kesintisiz ve sağlıklı su ulaştırmak önceliğimizdir. Bu kapsamda vatandaşlarımıza sağlıklı ve kesintisiz su temini noktasında da çalışmalarımızı gece gündüz sürdürüyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.