Hava Durumu

Manisa Büyükşehir Tarım Çalıştayı'nda

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta; 6-7 Ekim tarihlerinde Konya Büyükşehir Belediyesi ve Uluslararası Tarım Şehirleri Birliği tarafından organize edilen ‘Yerel Yönetimler ve Tarım Çalıştayı’na katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2021 08:29
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2021 08:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Manisa Büyükşehir Tarım Çalıştayı'nda

MANİSA (İGFA) -  Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde Manisa’da yürütülen kırsal ve tarımsal projeler hakkında sunum gerçekleştiren Usta, üreticinin en çok ihtiyaç duyduğu sulama projeleri konusunda önemli adımlar attıklarını vurguladı.
 
Konya Büyükşehir Belediyesi ve Uluslararası Tarım Şehirleri Birliği tarafından organize edilen ‘Yerel Yönetimler ve Tarım Çalıştayı’, 6-7 Ekim tarihlerinde Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. 30 Büyükşehir Belediyesinin başkan ve temsilcilerinin yanı sıra üniversitelerin ziraat fakültelerinin profesör ve doçentlerinin de yer aldığı çalıştayın açılış konuşmasını Uluslararası Tarım Şehirleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Mücahit Sami Küçüktığlı gerçekleştirdi. Küçüktığlı, “Yerel yönetimler ile tarım konusu yeni bir süreç ve biz bu süreçte yerel yönetimlere katkı sunmak istiyoruz” dedi.

Çalıştayın 2. oturumunda Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta katılımcılara bir sunum gerçekleştirdi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde tarımsal ve kırsal kalkınmaya yönelik önemli proje ve hizmetleri hayata geçirdiklerini belirten Usta, “Kırsal bölgelerden çokça su talebi alıyoruz. Üreticimizin en çok ihtiyaç duyduğu sulama projeleri konusunda önemli adımlar atıyoruz” dedi.

Yılmaz Usta, Manisa il genelinde yapılan tarımsal ve kırsal kalkınma faaliyetlerini, bu alandaki Manisa Büyükşehir Belediyesi proje ve hizmetlerini detaylarıyla katılımcılara aktardı. İki gün süren çalıştayın sonunda Uluslararası Tarım Şehirleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Mücahit Sami Küçüktığlı’nın değerlendirme konuşmasını yapmasıyla toplantı son buldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.