Hava Durumu

Manisa Alaşehir'de 20 bin üzüm sepeti dağıtıldı

Kırsal kalkınmanın sağlanması adına 70 milyon liralık rekor bütçe ile üreticileri destekleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir'de 2 bin üreticiye 20 bin adet üzüm sepeti dağıttı.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2022 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2022 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Manisa Alaşehir'de 20 bin üzüm sepeti dağıtıldı

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları ile hazırlanan 10 bin üzüm üreticisine 100 bin adet üzüm sepeti projesi kapsamında Alaşehir'de de üzüm sepetleri üreticilere teslim edildi.

Proje kapsamında Alaşehirli 2 bin üreticiye 20 bin adet üzüm sepeti dağıtıldı. Alaşehir sebze ve meyve halinde gerçekleştirilen törene Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Ersoy Vitaş, Alaşehir Muhtarlık Hizmetleri Şube Müdürü Himmet Güneş, MHP İlçe Başkanı ve Alaşehir Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk, mahalle muhtarları ile üreticiler katıldı.

Alaşehir'de geçtiğimiz aylarda gübre dağıtım töreni de gerçekleştirildiğini belirten Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, 2022 yılında 70 milyonluk bütçeyi kırsal kalkınmaya ayırdıklarını belirterek, "Bu bütçe meyve fidanı, gölet, sulama kooperatiflerine boru desteği, zeytin kasası desteği ve üzüm sepeti desteği gibi onlarca projeyi içeriyor. Üzüm sepeti desteği noktasında da Alaşehir'de 2 bin üreticiye 20 bin adet üzüm sepeti desteğinde bulunuyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.