Hava Durumu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Bakan Özer'i ziyaret etti

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer'i, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2021 17:38
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2021 17:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Bakan Özer'i ziyaret etti

MALATYA(İGFA)- Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ankara gezisi sırasında, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'i ziyaret etti. Ziyarete, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci de katıldı.     

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Milli Eğitim Bakanı ile yapılan görüşmeyi değerlendiren bir açıklamada bulunarak, “Devletimiz Malatya’da birçok yatırıma imza atıp destek veriyor. Pandemi dolayısıyla eğitim ve öğretimin aksamaması için okulların kapalı olduğu dönemde bizler de Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak yerelde Milli Eğitim İl Müdürlüğümüzle ortak çalışmalar yaptık. Bu çalışmaların yanı sıra hem Bakanlığımız tarafından hem de Büyükşehir Belediyemiz tarafından birçok okul yatırımı gerçekleştirildi. Bu yatırımlara yenilerini eklemek için göreve gelen Sayın Bakanımızla istişarelerde bulunduk. Sayın Milli Eğitim Bakanımız da Malatya için müjdeler verdi. Şehrimize yapılan yatırımlardan dolayı başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Milli Eğitim Bakanımıza ve destek veren Malatya milletvekillerimize şahsım ve hemşerilerim adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.