Hava Durumu

Kütahya 'Sağlıklı Kentler'e örnek olacak

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği 37. Olağan Meclis toplantısı ve Sağlıklı Beslenme ve Yerel Yönetimler Toplantısı Ürgüp Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2022 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2022 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Kütahya 'Sağlıklı Kentler'e örnek olacak

KÜTAHYA (İGFA) - Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın da katıldığı, Ürgüp Belediyesi'nin ev sahipliğinde 27-29 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği 37. Olağan Meclis Toplantısı Sağlıklı Beslenme ve Yerel Yönetimler Konferansı'nda Kütahya Türkiye'ye örnek oldu.

Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, birliğin sağlıklı şehirler ve sağlıklı bireyler açısından önemini olduğunu dile getirdi.

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ise, sağlıklı kent Kütahya için çalışmaları yoğun şekilde sürdürdüklerini belirterek, "Yaptığımız çalışmaların Türkiye’ye örnek olması ve Kütahya’yı sağlıklı kentler kategorisinde üst sıralara taşımak için projelerimizi hayata geçiriyoruz" dedi.

Konferansa Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı Alinur Aktaş, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Ali Bilcan, Kütahya Belediyesi Meclis üyeleri ve birlik üyesi belediyelerin yöneticileri katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.