Hava Durumu

Kocaeli'de SKUP çalışma grubundan ilk toplantı

Kocaeli'de Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı kapsamında kurulan birimler arası çalışma grubu ilk toplantısını yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2022 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2022 13:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Kocaeli'de SKUP çalışma grubundan ilk toplantı

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Ulaştırma Sektörel Operasyonel Programı kapsamında başvurusu fon kazanan ‘Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı’ projesi için toplantılar devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi’nin farklı birimlerinde görev alan paydaşların yer aldığı “Birimler Arası Çalışma Grubu“ toplantısı yapıldı.

Ulaşım Dairesi Başkanlığınca “Kocaeli Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı’’(SKUP Kocaeli) projesi için çalışmalar sürüyor. Ulaştırma Sektörel Operasyonel Programı kapsamında fon kazanan proje için yer teslimi yapılmıştı, 24 ay sürecek projede çalışmalar devam ediyor.

BİRİMLER ARASI ÇALIŞMA GRUBU

SKUP; kent sakinlerine daha iyi bir yaşam kalitesi ve insanlar ile işletmelerin hareketlilik gereksinimlerini karşılamak için tasarlandı. Projenin amaçları doğrultusunda, süreçler ve mevcut durum değerlendirmesini gerçekleştirmenin yanı sıra projenin başarılı şekilde uygulanabilmesi için üstlenilecek eylemleri değerlendirmek üzere yönlendirme komitesi toplantıları yapılıyor. Kurumsal düzeyde bütüncül şekil oluşturabilmek ve proje izleme süreçlerini gerçekleştirebilmek için Büyükşehir’in farklı birimleriyle Birimler Arası Çalışma Grubu oluşturuldu. Toplantıda SUMP/SKUP nedir, proje aşamaları, iş programı, yapılan ve devam eden işler hakkında bilgi verilip, projenin organizasyon yapısı ile çalışma grubunun görevlerinden bahsedildi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.