Hava Durumu

Kocaeli'de KO-MEK'ten UKOM'a destek

Kocaeli'de UKOM personeline KO-MEK usta öğreticileri tarafından Excel kullanımına yönelik eğitim verildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2021 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2021 11:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Kocaeli'de KO-MEK'ten UKOM'a destek

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları (KO-MEK), Ulaşım Dairesi Başkanlığı Toplu Taşıma Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Ulaşım Kontrol Merkezi (UKOM) personeline, kişisel gelişim ve ofis programlarının kullanımı alanında eğitim verdi.

UKOM bünyesinde bulunan toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitimlerde Excel programları kullanımı eğitimleri hakkında bilgi aktarıldı. Birebir verilen eğitimlerde UKOM çalışanları pratik yaparak Excel’de beceri kazanma ve temel bilgiler hakkında kendilerini geliştirme fırsatı buldu.

KO-MEK tarafından verilen eğitimlerde vatandaş odaklı hizmet anlayışı ile görev yapan UKOM personeli aldığı eğitimler ile tablo oluşturma, çeşitli hesaplamalar gerçekleştirme, grafik oluşturma, veri düzenleme, verileri analiz etme, verilerin profesyonel depolanması, veri gizliliğinin sağlanması, efektif kullanımın sağlanması gibi alanlarda donanımlı hale geldi. UKOM personelinin ilgi ile takip ettiği ve notlar aldığı eğitimler alanında uzman usta öğreticiler eşliğinde KO-MEK tarafından verildi. Eğitimler sonunda toplamda 18 UKOM çalışanı katılım belgesi alarak eğitimleri tamamladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.