Hava Durumu

Kocaeli'de İzmit Atatürk Bulvarında üst yapı tamam

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Atatürk Bulvarı’nda üstyapıyı tamamladı. Doğu Kışla Parkı’nın girişine de otopark yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2023 09:45
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2023 09:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Kocaeli'de İzmit Atatürk Bulvarında üst yapı tamam

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit’te Anıtpark ile Doğu Kışla arasında bulunan Atatürk Bulvarı’nda üstyapı düzenlemesini tamamladı. Doğu Kışla Parkı’nın Atatürk Bulvarı yönündeki girişine ise 25 araç kapasiteli otopark yapıldı.

550 metre uzunluktaki Atatürk Bulvarının asfaltlaması tamamlandı. Otobüs duraklarının yerleştirildiği bulvarda, orta refüjde düzenleme çalışmaları yapıldı. Orta refüje ve kaldırımlara 50 adet dekoratif led aydınlatma direği konuldu. Orta refüj ve kaldırımlar yenilendi. Bulvarda bulunan yağmursuyu ızgaraları da daha modern ve estetik bir görüntüye sahip yeni ızgaralarla değiştirildi.

Bulvarın orta refüjünde park bahçeler tarafından çalışma yapıldı. Bulvardaki kot farklılıklarının uygun kot seviyesine getirilmesiyle daha konforlu hale gelen Atatürk Bulvarı, İzmit’in prestij caddelerinden birisi haline geldi. Atatürk Bulvarında 4 bin 800 metrekare baskı beton, 1700 bin metre andezit bordür, 3 bin ton asfalt serimi yapıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.