Hava Durumu

Kocaeli Büyükşehir iştirakleriyle yeni yıla güçlü giriyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Gündoğdu, İSAŞ’ın yönetim kadrosuyla bir araya geldiği toplantıda 2022 yılının çok verimli geçtiğini dile getirdi

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2022 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2022 10:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Kocaeli Büyükşehir iştirakleriyle yeni yıla güçlü giriyor

KOCAELİ (İGFA) -  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, İzmit Su A.Ş.’nin faaliyet ve bütçe değerlendirme toplantısına başkanlık etti.

Genel Sekreter Gündoğdu, İSAŞ’ta yapılan toplantıda Büyükşehir Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Kemal Altunel, İSAŞ Genel Müdürü Levent Özkan, Genel Müdür Yardımcısı Bülent Büyükkalaycı, Mali ve İdari İşler Grup Müdürü İsa Kaplan ile bir araya geldi. Genel Sekreter Gündoğdu, Kocaeli’nin en önemli su kaynağı olan Yuvacık ve Namazgah barajlarından su temini işletimini yürüten İSAŞ’ın 2022 yılında çok önemli yatırımlar yaptığına dikkat çekti. Gündoğdu, “Her zaman üzerine koyarak vizyonumuzu daha çok genişletmeyi hedefliyoruz. 2023’e daha güçlü giriyoruz” dedi.

“2023 YILINI YİNE ESER VE HİZMETLERLE SÜSLEYECEĞİZ”

Toplantıda katılımcılardan bilgi alan Genel Sekreter Gündoğdu, iştiraklerin Kocaeli’de yaşayanların yararına hizmet üretmek için çalıştığını söyledi. Genel Sekreter Gündoğdu, “Çok verimli bir hizmet yılını geride bırakıyoruz. 2023 yılını yine eser ve hizmetlerimizle süsleyeceğiz. Kocaeli’de yaşayan herkesin hayatına dokunan işler yapacağız. Türkiye’ye örnek ve model olacak hizmetlerimize yeni yılda da devam edeceğiz” dedi.

Bir Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan İSAŞ’ın Kocaeli’nin su temininin yanı sıra GES ve HES gibi enerji üretimi projelerinin işletme ve bakım faaliyetlerini yürüttüğünü hatırlatan Genel Sekreter Gündoğdu, ‘’Yaklaşık 2 milyon nüfusa sahip Kocaeli’ye kesintisiz ve güvenli içme suyu temini sorumluluğunu sürdüren İSAŞ, Büyükşehir Belediyemizin sürdürülebilir kalkınma prensiplerini esas alarak, içme suyu arıtımı, baraj, isale hatları, hidroelektrik ve güneş enerji santralleri işletiminde projeler üretiyor. Bu alanda başarılı bir hizmet yılını geride bırakan İSAŞ’ın yönetimine ve personeline teşekkür ediyorum. Yeni yılda da aynı inanç ve kararlılıkla yeni projeler üreteceğinize inanıyorum’’ ifadesini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.