Hava Durumu

Kocaeli Büyükşehir A Takımı, karda mahsur kalanları kurtardı

İzmit ilçesi kırsal kesiminde araçları kara saplanan 8 kişi, Büyükşehir Belediyesi A Takımı ekiplerince kurtarıldı.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2022 11:26
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2022 11:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Kocaeli Büyükşehir A Takımı, karda mahsur kalanları kurtardı

KOCAELİ (İGFA)-  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi A Takımı ekipleri, vatandaşların kar yağışından olumsuz etkilenmemesi için çalışmalarını 24 saat aralıksız sürdürüyor. İzmit ilçesinde yola çıkan ancak yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle mahsur kalan 3 araçtaki 8 vatandaşın yardımına, A Takımı ekipleri yetişti.

Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Kırsal Hizmetler Şube Müdürlüğü bünyesinde görev yapan A Takımı ekipleri, yoğun kar yağışından vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için kentin çeşitli noktalarında greyder, JCB kepçe, kar küreme araçları ve ekipmanlarla 24 saat boyunca görev yapıyor. Hastanelerin acil servis girişleri, köprü, cami, otogar, üst geçit ve viyadüklerde oluşan karları temizleyerek, buzlanmaya karşı tuzlama çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren ekipler, ayrıca olumsuz hava şartları nedeniyle yolda kalan vatandaşlara da yardımcı oluyor.

KARDA MAHSUR KALAN 8 VATANDAŞ KURTARILDI

İzmit kırsalındaki Çubuklubala ve Ortaburun mahallelerinde 3 araçta ikisi çocuk 8 kişinin karda mahsur kaldığı ihbarı üzerine yola çıkan A Takımı ekipleri, olay yerine kısa sürede ulaşarak vatandaşları kurtardı. Ekiplerin yardımıyla araçları kardan kurtarılan vatandaşlar, ilçeye döndü. Ortaburun Mahallesi’nde ise kara saplanan bir araç, hasta için gelen ambulansın geçişine engel oldu. Ekipler, söz konusu aracı hemen çekerek, ambulansa yol verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.