Hava Durumu

Kayseri Kocasinan'ın Cırgalan Aile Sağlık Merkezi'nde geri sayım

Kocasinan Belediyesi ve Hayırsever Hacı Veli Demir’in katkılarıyla 3 ay gibi kısa bir sürede inşa edilen Cırgalan Mahallesi’ndeki Şerife-Hacı Veli Demir Aile Sağlığı Merkezi’nde geri sayım başladı.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2022 09:11
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2022 09:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.igfhaber.com
Kayseri Kocasinan'ın Cırgalan Aile Sağlık Merkezi'nde geri sayım

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)- Şerife-Hacı Veli Demir Aile Sağlığı Merkezi’nin temel atma törenini, 8 Ekim 2021 tarihinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin katılımı ile gerçekleştirdiklerini belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, her alanda olduğu gibi sağlık alanında da dönüşümü devam ettirdiklerini söyledi. Kayseri’de bütün ihtiyaçlara cevap veren kurumların başında belediyeler geldiğini ve bunun bir kültür haline dönüştüğüne dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar,, “Aile Sağlık Merkezi’nin Kocasinan’ımıza ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Kocasinan’ımız ve Kayseri’miz büyüyor. Her bir noktada vatandaşımıza hizmet edecek mekanlar ihtiyaç duyuluyor. Mahallemizde mevcut bir Aile Sağlık Merkezimiz vardı. Ama fiziki şartları hizmet verecek durumunu kaybetmiş ve iyileştirilmesi gereken bir duruma gelmişti.

 Burada ihtiyaç duyulan aile sağlık merkezi için Hayırsever Hacı Veli Demir abimiz üstlendi ve kısa sürede sağlık tesisinin inşaatını tamamladık. İç tefrişat çalışmalarının ardından en kısa zamanda hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız" dedi. 

Başkan Çolakbayrakdar, Kayserililerin sağlığına katkı sağlayan modern sağlık merkezlerle de vatandaşlara konforlu ortamlar sunmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.